Ελλάδα

Ξεσπά ο πατέρας της 16χρονης Κωνσταντίνας για την αθώωση του οδηγού ταξί

Αθώο έκρινε το δικαστήριο της Πρέβεζας, τον οδηγό ταξί που κατηγορούνταν για τον θάνατο της μαθήτριας Κωνσταντίνας Αναγνώστη σε ηλικία μόλις 16 ετών, έπειτα από μία επέμβαση ρουτίνας σε οδοντίατρο στην Αλβανία. Ο πατέρας της ξέσπασε στο άκουσμα της απόφασης.
Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, στην απολογία του ο οδηγός ταξί ισχυρίστηκε ότι με την μητέρα της Κωνσταντίνας διατηρούσε φιλικές σχέσεις.

Το 16χρονο κορίτσι τον Νοέμβριο του 2014 είχε πάει από τα Γιάννενα όπου διέμενε με την μητέρα της, στους Αγίους Σαράντα για να την εξετάσει οδοντίατρος. Κατά την επιστροφή της, όμως, από την Αλβανία αισθάνθηκε αδιαθεσία και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων λιποθύμησε μέσα στο ταξί του κατηγορουμένου. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Τι ισχυρίστηκε ο οδηγός ταξί
Επιστρέφοντας από τον γιατρό στην Αλβανία, η 16χρονη Κωνσταντίνα καθόταν στο πίσω κάθισμα, άκουγε μουσική και ήταν χαρούμενη.
«Κάποια στιγμή της έπεσε το κινητό στο πάτωμα. Έσκυψε να το πάρει και λιποθύμησε. Προσπάθησα να τη συνεφέρω, την μετέφερα στο νοσοκομείο και ειδοποίησα και την αστυνομία. Έτυχε να συμβεί στα δικά μου χέρια», ανέφερε ο οδηγός.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το