Ελλάδα

Ξεσπά η Κυριακή Τοπαλούδη: Κάνω έκκληση στον πρωθυπουργό, τα ισόβια να είναι ισόβια

Εκκληση στον πρωθυπουργό κάνει η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, ώστε να αλλάξει ο νόμος και τα ισόβια να είναι πραγματικά ισόβια, μέσω του Open Ελλάδα.

Καθώς η δίκη για τη δολοφονία της φοιτήτριας φτάνει στο τέλος, η μητέρα της ξεσπά: «Με πολύ άσχημη ψυχική διάθεση, όλο μου το είναι έχει γκρεμιστεί, δεν υπάρχει ζωή, είμαι μια ζωντανή νεκρή. Να αντικρίζω το παιδί μου νεκρό, να ζω σε ένα σπίτι μόνο με φωτογραφίες και με αναμνήσεις και με καντήλια αναμμένα και με τάφο. Να το έχω στείλει με τους καλύτερους οιωνούς στη Ρόδο , ήταν ένα παιδί που αγαπούσε τη μάθηση, τη γνώση, που έκανε προσπάθεια με τα Αγγλικά της, με τα Γερμανικά της, με τα Αραβικά της, να πληρώνουμε φροντιστήρια δίωρα κάθε φορά. Να έρχεται Διδυμότειχο Χριστούγεννα, Πάσχα και να κάνει 20 ώρες τα Τουρκικά της. Να έχει στόχους να πάρει τον μπαμπά της να πάνε Ιορδανία, να μάθει καλά τα Αραβικά. Να πάει στην Τουρκία στην Αδριανούπολη, εκεί στο προξενείο να δουλέψει αμισθί. Όνειρα, όνειρα… Να κάνει το μεταπτυχιακό της, ήθελε να δώσει στο διπλωματικό σώμα.. είχε στόχους μεγάλους. Και να την ξεγελάσει ο Αλβανός, ο διπρόσωπος, ο ψεύτης, ο άνανδρος. Πόσα ψέματα μπορεί να έχει πει. Η κυρία Εισαγγελέας ήταν καταπέλτης. Αλλά εγώ δεν έχω την αντοχή να αντικρίσω τους δολοφόνους του παιδιού μου. Ήταν ανθρωπόμορφα τέρατα και παραμένουν κτήνη. Να τους καταδικάσει η κοινωνία».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον νόμο κάνοντας έκκληση στην κυβέρνηση: «Είναι light νόμοι. Kάνω έκκληση στον πρωθυπουργό της χώρας και στον τέως πρωθυπουργό να αλλάξουν τον ποινικό κώδικα και όταν λέμε ισόβια να είναι ισόβια. Σε τέτοια βάρβαρα εγκλήματα. Η ποινή πρέπει να είναι ίδια και για τον ένα και για τον άλλο, είναι φονιάδες. Η τιμωρία πρέπει να είναι αμείλικτη και παραδειγματική. Φτάνει το ίδιο το κράτος να μας προδίδει. Φτάνει! Δεν το αντέχω άλλο».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το