Τοπικά

Ξενοδόχοι και επιχειρηματίες της Σκιάθου ενημερώθηκαν για τα νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διαδικτυακή ενημερωτική ημερίδα της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου, με θέμα «Νέα Υγειονομικά Πρωτόκολλα Τουριστικών Επιχειρήσεων», με εισηγητή τον κ. Νικόλαο Σαρούκο.

Οι συμμετέχοντες ξενοδόχοι και επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου, απεύθυναν τα ερωτήματα τους στον κ. Σαρούκο, σχετικά με την τήρηση των νέων υγειονομικών πρωτοκόλλων, τη διερεύνηση καταγγελιών από τους πελάτες, αλλά και πολλά άλλα θέματα, που θα απασχολήσουν την τουριστική σεζόν του 2021, τους επιχειρηματίες του κλάδου και τους ξενοδόχους.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου Αλέξανδρος Ευσταθίου, αλλά και η Γραμματέας Ράνια Διολέτα, ευχαρίστησαν τον κ. Σαρούκο που είναι δίπλα στην Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου και στους επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου, αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύει ο τουρισμός και γενικότερα η οικονομία.

Έχοντας απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα των συμμετεχόντων ο κ. Σαρούκος, ανανέωσε την συνάντηση με την Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου και γενικότερα με τους επιχειρηματίες του κλάδου, στα μέσα Ιουνίου, όπου θα επισκεφθεί το νησί τουλάχιστον δύο φορές.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το