Τοπικά

Ξεμπλόκαραν τρία έργα στον Αλμυρό- Εντατικοποιούνται οι εργασίες

αλμυρός

Στο γραφείο του Δημάρχου Αλμυρού κ. Δημητρίου Εσερίδη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11/11/2015 σύσκεψη, στην οποία συμμετείχαν η ΜΟΔ Α.Ε. με το συντονιστή κ. Ηλία Μπάρδα και το στέλεχός της κ. Αντώνη Δραγανίγο, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Αριστείδη Καραγεώργο, τους αναδόχους έργων και τα στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η πορεία των έργων «Βιοκλιματική Αναβάθμιση της Πλατείας και των περιμετρικών οδών», «Ανάδειξη-Προστασία & Αξιοποίηση της περιοχής «Λίμνες Ζερέλια»-Έργα ερμηνείας & Διαχείρισης Περιβάλλοντος» και «Δίκτυο Αποχέτευσης Ακαθάρτων Σούρπης & Αγίας Τριάδας».

Ο Δήμαρχος τόνισε πως έχουν ξεπεραστεί πλέον τα προβλήματα που προέκυψαν το καλοκαίρι και αφορούσαν στην εκταμίευση των χρηματοδοτήσεων από το ΕΣΠΑ και ζήτησε από τους εργολάβους να εντατικοποιήσουν ακόμη περισσότερο το ρυθμό των εργασιών τους και για τα τρία έργα.

Οι εργολάβοι από την πλευρά τους διαβεβαίωσαν πως γίνεται ορθή κατανομή εργασιών και από την ερχόμενη Δευτέρα θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη εντατικοποίηση του ρυθμού εργασιών.

Μετά από διαλογική συζήτηση, η οποία αφορούσε στην εφαρμογή του προγραμματισμού και στο χρονοδιάγραμμα υλοποίησης των έργων ώστε τεχνικά θέματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια υλοποίησης των έργων να ξεπεραστούν, όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν στη συνέχιση της συνεργασίας τους για την άμεση ολοκλήρωση των έργων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το