Τοπικά

Ξεκίνησαν οι εργασίες κοπής των χόρτων που πνίγουν τον Βόλο – Παραδέχεται αρρυθμίες και ελλείψεις η δημοτική αρχή

Ξεκίνησαν από σήμερα, με στόχο να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 20 Μαΐου οι εργασίες αποψίλωσης χόρτων και ευπρεπισμού των πάρκων και των πλατειών σε Βόλο και Νέα Ιωνία, σε πρώτη φάση, και των μεγάλων κεντρικών οδικών αρτηριών, από την υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Βόλου.

Όπως διαπιστώθηκε από σύσκεψη υπό την προεδρία του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, η υπηρεσία σε όλο αυτό το διάστημα ισχύος των περιοριστικών μέτρων λόγω κορωνοϊού υπολειτουργούσε, αφού λόγω αδειών ειδικού σκοπού και λοιπών μέτρων, είχαν απομείνει να εργάζονται μόνο τέσσερις υπάλληλοι, απουσίαζε δηλαδή δικαιολογημένα το 70 και πλέον τοις εκατό του δυναμικού της. Εύλογα παρουσιάστηκαν σημαντικές αρρυθμίες και ελλείψεις, που προκάλεσαν και παράπονα των πολιτών.

Η σταδιακή επαναφορά των εργαζομένων στις υπηρεσίες τους, μετά τη νέα φάση των κυβερνητικών μέτρων, αλλά και η ενίσχυση της υπηρεσίας Πρασίνου με 20 άτομα, που προσλαμβάνονται εντός των ημερών, με συμβάσεις δίμηνης διάρκειας, θα βοηθήσει ώστε με ταχείς ρυθμούς να επανέλθει η κανονικότητα στην πόλη και σε αυτό τον νευραλγικό τομέα.

Σύμφωνα με την εντολή του Δημάρχου, κ. Αχιλλέα Μπέου, προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, κ. Απ. Μαλαματίνη, σε περίπτωση που κριθεί σκόπιμο, για την καλύτερη και ταχύτερη παραγωγή αποτελέσματος, θα υπάρξει και συνεργασία με ιδιωτικά συνεργεία – εργολάβους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το