Πολιτισμός

Ξεκινά το D.N.A. από τους ΔραΠαίκτες Βόλου στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας- Τοπικό Τμήμα Μαγνησίας, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, κάλεσε τους ΔραΠαίκτες Βόλου να παρουσιάσουν δωρεάν την νέα τους, 17η, θεατρική παραγωγή. Πρόκειται για την σπαρταριστή κωμωδία “D.N.A.:DoNotAsk-DoNotAnswer” που καταπιάνεται με τις οικογενειακές μας ρίζες, την τέχνη, τον έρωτα, και το …σύμπαν! Ένα ταξίδι αναζήτησης με αφορμή μια κηδεία κι έπαθλο έναν, δύο ή και περισσότερους μπαμπάδες, που δεν χωρά ερωτήσεις γιατί οι απαντήσεις του μικρή σημασία έχουν τελικά.

ΔραΠαίζουν οι: Ναταλία Βάτσιου, Ευάγγελος Ζαχαρής, ευΆγγελος Κάβουρας, Σωτηρία Καλμπένη, Χριστίνα Μαλιαχόβα, Αλεξία Νόλη, Αλίκη Ξηραδάκη, Τζένη Παππά, Αναστασία Σμάγαδη, Αθανασία Χατζημανώλη, Τάσος Χατζηπολυχρόνου. Σκηνογραφία εκτέλεσε με την τεχνοτροπία της Δημιουργικής Ανακύκλωσης (upcycling art) η Αθανασία Χατζημανώλη, η οποία επίσης χορογράφησε την ομάδα. Την αφίσα σχεδίασε η Δήμητρα Πλαστήρα, που χειρίζεται και την κονσόλα. Το ατελιέ επί σκηνής κοσμούν ζωγραφικοί πίνακες της Κερασίας Αραβανοπούλου. Σε καλλιτεχνική επιμέλεια, όπως πάντα, του ευΆγγελου Κάβουρα.

Η θεατρική έλικα του D.N.A. θα περιστρέφεται επί μιάμιση ώρα στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν.Ιωνίας από Παρασκευή έως και Δευτέρα 10, 11, 12, & 13 Γενάρη στις 9.15μμ όπως πάντα με είσοδο ελεύθερη και προαιρετικό κουμπαρά υπέρ των Συλλόγων Πολυτέκνων & Τριτέκνων Μαγνησίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το