Πολιτισμός

Ξεκινά σήμερα το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στη Ν. Αγχίαλο με 300 χορευτές από την Κίνα ως την Κολομβία

nea agxialos

Πρεμιέρα σήμερα για το «3ο Διεθνές Φεστιβαλ Παραδοσιακών Χορών Νέας Αγχιάλου», το οποίο θα διαρκέσει έως τις 25 Ιουλίου, με τη συμμετοχή 300 χορευτών καθημερινά.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο Διεθνές Φεστιβάλ στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας που φέτος φιλοξενεί αποστολές από την Κίνα, την Κολομβία, τη Ρωσία, τη Γεωργία, τη Βοσνία, τη Σλοβακία, την Κύπρο και την Ελλάδα.
Το 3ο Διεθνές φεστιβάλ παραδοσιακών Χορών Νέας Αγχιάλου συνδιοργανώνεται απο την Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου και τον Σύλλογο των Εν Θεσσαλία Οξυωτών Νέας Αγχιάλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμου Βόλου και το Επιμελητήριο Μαγνησίας, υπο την αιγίδα της IOV, στον παραλιακό χώρο της Γιορτής Κρασιού Νέας Αγχιάλου.
Οι χορευτικές αποστολές θα παρουσιάζουν καθημερινά διαφορετικά χορευτικά και μουσικά προγράμματα και σε συνδυασμό με τις ποικίλες ελληνικές χορευτικές αποστολές, θα περιπλανήσουν τους θεατές σε μια πανδαισία ακουσμάτων και χορών. Ένα μοναδικό θέαμα με 300 περίπου χορευτές καθημερινά θα απογειώσει το κοινό!
Κάθε μέρα θα πραγματοποιείται παρέλαση χορευτικών από την κεντρική πλατεία της Νέας Αγχιάλου με κατάληξη τον τόπο διεξαγωγής του Φεστιβάλ, το οποίο αναμένεται να παρακολουθήσουν εντεταλμένοι των πρεσβειών της Κίνας, της Κολομβίας και της Ρωσίας.
Οι διοργανωτές ενημερώνουν όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Φεστιβάλ ότι έχουν διαμορφωθεί ειδικές τιμές απο τα ΤΑΞΙ της Νεας Αγχιάλου για την οικονομικότερη μεταφορά των επισκεπτών , ενώ σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ ΒΟΛΟΥ θα παρέχουν δωρεάν μετακίνηση επιστροφής απο Νέα Αγχίαλος προς Βολο την Δευτέρα 25/07/16 για την διευκόλυνση των επισκεπτών της εκδήλωσης.

PROGRAM FESTIVAL PHOTO

DANCE FESTIVAL 2016 – Program

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το