Αθλητισμός

Ξεκινά η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα ΝΠΣ Βόλος – Αρης

Τον πρώτο εντός έδρας αγώνα δίνει o ΝΠΣ Βόλος το ερχόμενο Σάββατο στο Πανθεσσαλικό το οποίο είναι έτοιμο να υποδεχθεί, έπειτα από πολλά χρόνια, αγώνα της Σούπερ Λίγκας.
Τα εισιτήρια του αγώνα του Σαββάτου ΝΠΣ Βόλος – Αρης (9.30 μ.μ.) θα τεθούν στην κυκλοφορία από αύριο Πέμπτη 29 Αυγούστου και η προπώληση θα γίνεται αποκλειστικά από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, παραλία Βόλου).

Λόγω της αυξημένης κίνησης των εισιτηρίων (διαρκείας και αγώνα), τα γραφεία της ομάδας την Πέμπτη και την Παρασκευή θα λειτουργούν από τις 9.00 π.μ. έως τις 9.00 μ.μ. και το Σάββατο από τις 9.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ.
Την ημέρα του αγώνα, από τις 7.30 μ.μ. έως την έναρξη της αναμέτρησης η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού σταδίου τα οποία βρίσκονται στη Β’ πεζογέφυρα.

Οι τιμές των εισιτηρίων
Τα εισιτήρια του αγώνα ΝΠΣ Βόλος – Αρης τιμώνται 10 ευρώ για όλες τις θύρες του γηπέδου, (πλην της θύρας VIP).
Στη θύρα VIP δεν θα εκδοθούν εισιτήρια καθώς έχουν διατεθεί όλα σε κατόχους καρτών διαρκείας.
Υπενθυμίζεται ότι για την αγορά εισιτηρίου αγώνα, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση κάρτας φιλάθλου, η οποία κοστίζει 10 ευρώ για όλη την αγωνιστική περίοδο και εκδίδεται από τα γραφεία της ΠΑΕ (Αργοναυτών 15, Παραλία).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το