Κόσμος

Ξέφυγε από τον βίαιο φίλο της που την κακοποιούσε δίνοντας αυτό το σημείωμα στον κτηνίατρο

Από τον βίαιο φίλο της που την κακοποιούσε σωματικά και ψυχολογικά, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να την απειλήσει με όπλο, κατάφερε να ξεφύγει μια 28χρονη γυναίκα δίνοντας κρυφά ένα σημείωμα στον κτηνίατρο, παρουσία του «νταή» 39χρονου.
Μετά από δύο μέρες ξυλοδαρμών και απειλών στα χέρια του συντρόφου της, Jeremy Floyd, ο οποίος έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για σωρεία αδικημάτων, η Carolyn Reichle κατάφερε τελικά να πείσει τον 39χρονο να την αφήσει να βγει από το σπίτι στο οποίο συζούσαν και να πάει στον κτηνίατρο τον σκύλο της.

Ο Floyd δέχτηκε, με την προϋπόθεση να συνοδεύσει ο ίδιος την κακοποιημένη γυναίκα στην κτηνιατρική κλινική. Φρόντισε μάλιστα να φέρει μαζί του το όπλο του και, πριν φτάσουν στον προορισμό τους, της είπε ξεκάθαρα ότι θα σκότωνε την ίδια και την οικογένειά της αν έλεγε το παραμικρό στο προσωπικό της κλινικής.

Όταν έφτασαν στο DeLand Animal Hospital ωστόσο, η αποφασισμένη 28χρονη έδωσε κρυφά ένα σημείωμα που είχε γράψει βιαστικά σε έναν από τους κτηνιάτρους. «Κάλεσε τους αστυνομικούς. Ο φίλος μου με απειλεί. Οπλοφορεί. Σε παρακαλώ μην του πεις τίποτα», έγραφε στο σημείωμα η απελπισμένη νεαρή.
Ο κτηνίατρος έφυγε διακριτικά από το δωμάτιο, κάλεσε την αστυνομία και ακολούθησε η σύλληψη του επικίνδυνου εγκληματία.

Ο Φλόιντ παραμένει στη φυλακή αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της παράνομης κράτησης (αφού ουσιαστικά είχε φυλακίσει τη γυναίκα για δύο 24ωρα) του ξυλοδαρμού και της παράνομης οπλοφορίας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το