Τοπικά

«Ξέφραγο αμπέλι» η Α΄ Βιομηχανική Περιοχή Βόλου – Συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων

α βιπε
Λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Α΄ Βιομηχανική Περιοχή Βόλου επιχειρεί να δώσει ο Φορέας Διαχείρισης της ΒΙ.ΠΕ., η διοίκηση του οποίου συναντήθηκε προχθές με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και συγκεκριμένα του Τμήματος Μεταπόησης.
Επί τάπητος τέθηκαν τα θέματα της ασφάλειας και φύλαξης της περιοχής, με τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη να συμφωνούν στην ανάγκη λήψης μέτρων για την αποτροπή επιτήδειων διαρρηκτών που συχνά βάζουν στόχο βιομηχανίες της Α΄ ΒΙΠΕ, εκμεταλλευόμενοι την ανεπαρκή φύλαξη και τις πολλές εισόδους – εξόδους που έχει η βιομηχανική περιοχή.
Επίσης, επισημάνθηκε ότι οι επιχειρήσεις αδυνατούν πλέον να ανταποκριθούν στα υψηλά δημοτικά τέλη με τα οποία επιβαρύνονται, ενώ τέθηκε ακόμη το πρόβλημα της αστικής συγκοινωνίας για την εξυπηρέτηση των εργαζομένων στις βιομηχανίες.
Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να συνεργαστούν για την επίλυση των προβλημάτων ενώ εκ μέρους του Επιμελητηρίου τονίστηκε η ανάγκη να ζητηθεί συνάντηση και με το Δήμο Βόλου προκειμένου να συζητηθεί η πρόταση για μείωση των τελών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το