Αθλητισμός

«Βροχή» οι προτάσεις για παίκτες στη Νίκη

Η Νίκη διαθέτει έναν καλό βασικό κορμό από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και δεν θα χρειαστεί να κάνει πολλές μεταγραφές. Έτσι, η κάθε πιθανή επιλογή θα εξεταστεί με μεγάλη προσοχή, ώστε οι παίκτες που θα έλθουν στην ομάδα να είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά. Φυσικά η ΠΑΕ έχει ήδη γίνει αποδέκτης πολλών προτάσεων από διάφορους μάνατζερ, που επιθυμούν να προωθήσουν τους ποδοσφαιριστές-πελάτες τους.

Πολύ καλό όνομα στην ποδοσφαιρική αγορά έχει πλέον αποκτήσει η Νίκη. Και αυτό είναι απολύτως λογικό αφού πέραν της ιστορίας και των χιλιάδων φιλάθλων που ακολουθούν την ομάδα, υπάρχουν για τη νέα σεζόν υψηλές αγωνιστικές βλέψεις, ενώ η ΠΑΕ είναι απολύτως συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις. Αν σε αυτά προσθέσουμε ότι παίζει σε ένα σύγχρονο γήπεδο, όπως το Πανθεσσαλικό και ότι η διοίκηση έχει φροντίσει ώστε και οι προπονήσεις να γίνονται σε κατάλληλο χώρο, εξασφαλίζοντας τη Νεάπολη για τον σκοπό αυτό, τότε είναι απολύτως λογικό να θέλουν πολλοί ποδοσφαιριστές να φορέσουν τη φανέλα της.

Οι προτάσεις για παίκτες από διαφόρους μάνατζερ πέφτουν… «βροχή» στα γραφεία της ΠΑΕ. Ωστόσο, η κάθε περίπτωση θα περάσει από «κόσκινο», αφού ο Αλέκος Βοσνιάδης και η διοίκηση θέλουν να εξετάσουν όλα τα δεδομένα προτού συμφωνήσουν να φέρουν στην ομάδα κάποιον ποδοσφαιριστή.

Το ενδιαφέρον για τον Βιτλή είναι υπαρκτό, ενώ η Νίκη φέρεται να έχει προφορική συμφωνία με Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό που έπαιζε στην Ινδονησία και θα είναι ο αντι-Μιράντα. Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες της ομάδας θέλουν να έχουν δική τους άποψη για κάθε προτεινόμενο παίκτη και σίγουρα δεν τους αρκεί κάποιο βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του.

Έτσι, άνθρωπος της Νίκης θα βρεθεί στη Σερβία για να παρακολουθήσει τους αγώνες διαβάθμισης για δύο θέσεις στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, αφού σε ομάδες που συμμετέχουν βρίσκονται προτεινόμενοι παίκτες για τους «κυανόλευκους». Τα δύο «ζευγάρια» είναι Ραντνίσκι-Ζελέζνιτσαρ Πάνσεβο και Νόβι Παζάρ-Φ.Κ. Μπέογκραντ, με τους γηπεδούχους να είναι και τα φαβορί, αφού στους πρώτους αγώνες κέρδισαν στην έδρα των αντιπάλων τους και μάλιστα με το ίδιο σκορ, 3-1.

 

Share
Ετικέτες: Νίκη Βόλου

Πρόσφατα άρθρα

Αγωνία για ζευγάρι που χάθηκε σε ορεινή περιοχή – Οι εκκλήσεις κυνηγετικών συλλόγων

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ξάνθη για ένα ζευγάρι τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Κυριακή…

8 Ιανουαρίου 2024

Βιασμός 12χρονης από τον Κολωνό: Κεκλεισμένων των θυρών η διεξαγωγή της δίκης

Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί η δίκη για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης…

8 Ιανουαρίου 2024

Επίδομα θέρμανσης στο ρεύμα – Έως 19 Ιανουαρίου ανοικτή η πλατφόρμα, πάνω από 200.000 αιτήσεις

Πάνω από 200.000 αιτήσεις έχουν υποβληθεί στην ειδική εφαρμογή στο myAADE για το επίδομα θέρμανσης…

8 Ιανουαρίου 2024

Το CINEDOC παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ «Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ»

  Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου, ώρα 20.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας, το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ…

8 Ιανουαρίου 2024

Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων στον δρόμο Καλά Νερά -Αργυρέικα-Βυζίτσα

  Διακόπτεται προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στον δρόμο Καλά Νερά - Αργυρέικα – Βυζίτσα,…

8 Ιανουαρίου 2024

Κοπή πίτας στους “Μάγνητες Τυφλούς”

Με αφορμή την έλευση της νέας χρονιάς το Δ.Σ. του Σωματείου Μαγνήτες Τυφλοί ν. Μαγνησίας…

8 Ιανουαρίου 2024