Τοπικά

“Βροχή” μηνύσεων της δημοτικής αρχής Βόλου εναντίον δημοτικών συμβούλων και πολιτών – Συνελήφθη και ο Μαλαματίνης

Σε “βροχή” μηνύσεων προχώρησε σήμερα η δημοτική αρχή Βόλου με αφορμή την κινητοποίηση 100 πολιτών εναντίον της καταστροφής δέντρων στην οδό Καραμπατζάκη.

Το “έργο” επαναλήφθηκε και σήμερα. Όπως έχει συμβεί και στο παρελθόν, οι διαμαρτυρόμενοι έγιναν αποδέκτες μηνύσεων από τη δημοτική αρχή.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν μετά από μήνυση του αντιδημάρχου Απ. Μαλαματίνη οι δημοτικοί σύμβουλοι Κ. Γαργάλας, Ελένη Μεϊκοπούλου και Θ. Κλημόπουλος, όπως επίσης ο Στ. Λημνιός από την Επιτροπή Πολιτών. Η σύλληψή τους έγινε κατά τη διάρκεια της συγκέντρωση στην Καραμπατζάκη, με αποτέλεσμα τις έντονες διαμαρτυρίες των πολιτών που φώναζαν κατά της δημοτικής αρχής. Μήνυση υποβλήθηκε, επίσης, σε βάρος του δημοτικού συμβούλου Φ. Λαμπρινίδη.

 

Νωρίτερα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ι. Αποστολάκης και Φωτεινή Κοκκινάκη είχαν καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά του αντιδημάρχου Απ. Μαλαματίνη, ο οποίος και συνελήφθη. Επίσης, κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα για να σταματήσει η καταστροφή της Καραμπατζάκη.

Aπό την Εισαγγελία Βόλου θα διερευνηθεί εάν υπάρχει υποβάθμιση του περιβάλλοντος στην περιοχή.

Οι συλληφθέντες δημοτικοί σύμβουλοι και ο Στ.Λημνιός αφέθηκαν ελεύθεροι και ορίστηκε ρητή δικάσιμος.

Η στιγμή που εξέρχονται της Αστυνομικής Δ/νσης Μαγνησίας οι συλληφθέντες Δημοτικοί Σύμβουλοι Ε.Μεϊκοπούλου,Κ.Γαργάλας, Θ.Κλημόπουλος και το μέλος της Κίνησης Πολιτών Στ. Λημνιός.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το