Ελλάδα

Βρήκε τσαντάκι με… 15 πιστωτικές κάρτες που είχαν καταθέσεις τριών εκατομμυρίων ευρώ! Το παρέδωσε στον ιδιοκτήτη του

Το πρωί της Παρασκευής (02/06) ο Νίκος Μ. από την Πάτρα βρήκε, σε παγκάκι κοντά στο Υπολιμεναρχείο Ρίου, ένα τσαντάκι το οποίο περιείχε 720 ευρώ και 15 πιστωτικές κάρτες που, όπως αποκαλύφθηκε, αθροίζονταν σε αντίστοιχους τραπεζικούς λογαριασμούς, σε καταθέσεις που ξεπερνούσαν τα 3 εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο εργάτης από την Πάτρα βρήκε στο τσαντάκι και έναν αριθμό τηλεφώνου, τον οποίο κάλεσε για να διαπιστώσει ότι ανήκε στον άνθρωπο που είχε χάσει το τσαντάκι. Δε χρειάστηκε, συνεπώς, να πάει στην αστυνομία και έδωσε ραντεβού να του το παραδώσει απευθείας. Στη συνάντηση διαπίστωσε ότι είχε απέναντί του έναν επώνυμο επιχειρηματία της Αθήνας, που επρόκειτο να ταξιδέψει από το Λιμάνι της Πάτρας σε νησί του Ιονίου, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, μαζί με τη σύζυγο και τα δύο τους παιδιά.

Ζορίζεται να αποπληρώσει το δάνειό του ο εργάτης
Ο επιχειρηματίας από την πλευρά του εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον άγνωστο άντρα, στον οποίο και έδωσε τα 720 ευρώ, που υπήρχαν στο τσαντάκι και άλλα 300 ευρώ από την τσέπη του.

Ο εργάτης από την Πάτρα δέχτηκε τα εύρετρα με ανακούφιση καθώς, θα του χρησιμεύσουν για να καλύψει τις δόσεις ενός δανείου 15.000 ευρώ, με το οποίο έχει αγοράσει οικία 45 τ.μ., για την τριμελή οικογένειά του και ζορίζεται να αποπληρώσει.

Πηγή:ethnos

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το