Κόσμος

Βρήκαν στο δρόμο διαμαντένιο δαχτυλίδι που είχαν χάσει πριν από εννιά χρόνια!

Απίστευτη τύχη είχε ένα ζυγάρι από τις ΗΠΑ που βρήκε μετά από εννιά ολόκληρα χρόνια ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι που είχε χαθεί το 2008 στην Ιταλία!

Πριν από εννιά χρόνια, ο Τζάστιν και η Μάργκαρετ Μάσελ από το Νιου Τζέρσι, έχασαν το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους στην Ιταλία, όπου έκαναν διακοπές στο Σαν Μάρκο ντέι Καβότι, όπου έχουν εξοχικό. Ηταν παντρεμένοι μόλις δύο χρόνια δεν είχαν παιδιά και γύριζαν την Ιταλία. Εκείνη την ημέρα είχαν επισκεφθεί την Πομπηία και κατάλαβαν ότι το δαχτυλίδι έλειπε μόνο αφού γύρισαν σπίτι το βράδυ. Έψαξαν παντού όμως δεν το βρήκαν πουθενά και υπέθεσαν ότι είχε πέσει από το δάχτυλο της κοπέλας κατά την βόλτα στον αρχαιολογικό χώρο.

Στεναχωρήθηκαν πολύ, αλλά με τον καιρό το ξέχασαν. Μάλιστα, μερικά χρόνια αργότερα, ο Τζάστιν κατόρθωσε να πάρει στην αγαπημένη του ένα άλλο δαχτυλίδι για να το αντικαταστήσει. Κατόπιν απέκτησαν και δύο παιδάκια και μόλις φέτος αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Ιταλία και το εξοχικό τους.

Ενα βραδάκι ο Τζάστιν καθόταν σε ένα παγκάκι απέναντι από το σπίτι, όταν πρόσεξε πως κάθε φορά που περνούσε αυτοκίνητο, κάτι άστραφτε στιγμιαία στο πεζοδρόμιο. Αποφάσισε να πάει κοντά να κοιτάξει και βρήκε το «χαμένο» δαχτυλίδι, γυρισμένο ανάποδα, με το διαμάντι προς τα κάτω, σφηνωμένο σε μια ρωγμή του πεζοδρομίου, εννιά ολόκληρα χρόνια μετά!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το