Ελλάδα

Βρήκαν… ρουκέτα στα σκουπίδια!

σκουπίδια ρουκέτα

Εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στο Ακρωτήρι Χανίων ανακάλυψαν μια… ρουκέτα μέσα στα σκουπίδια. Όπως αναφέρει το flashnews.gr το περιστατικό συνέβη περίπου στις 9 το πρωί, όταν οι εργάτες που ήταν στον έναν απο τους ιμάντες διαλογής , ανάμεσα σε πάσης φύσεως απορρίμματα εντόπισαν και την ρουκέτα.

Αμέσως ενημέρωσαν τους αρμοδίους, η διαλογή σταμάτησε και ενημερώθηκαν και οι αστυνομικές αρχές που έσπευσαν στο σημείο μαζί με πυροτεχνουργό. Με εντολές των αστυνομικών όλοι οι εργαζόμενοι απομακρύνθηκαν απο το σημείο και οι αστυνομικοί πήραν την ρουκέτα. Όπως είπε στο flashnews.gr ο αναπληρωτής Διευθυντής του εργοστασίου κ. Μιχάλης Μιχελάκης, η ρουκέτα ήταν μέσα σε ένα κλειστό, κόκκινο, σακ βουαγιάζ. Ένας από τους εργαζόμενους το άνοιξε και έκπληκτος είδε το περιεχόμενο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς πρόκειται για εκπαιδευτική ρουκέτα, πιθανόν του Πολεμικού Ναυτικού. Κάποιος, που μάλλον την έκλεψε, φοβούμενος ενδεχόμενο έλεγχο φρόντισε να την πετάξει στα σκουπίδια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το