Τοπικά

Βρήκαν κουκουβάγια σε εργαστήριο πληροφορικής

Σε εργαστήριο πληροφορικής του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Βόλου εγκλωβίστηκε χθες το βράδυ μια κουκουβάγια.  Την ενήλικη κουκουβάγια βρήκαν σήμερα το πρωί  οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές και ενημέρωσαν το Σύλλογο ANIMA, ενώ εθελοντής παρέλαβε το ζώο για να το φροντίσει και στη συνέχεια να το απελευθερώσει σε πάρκο.

Η συμπαθής επισκέπτρια μπήκε στο κτίριο από κάποιο σημείο που προφανώς ήταν ανοικτό και εντοπίστηκε από τους καθηγητές με το που εισήλθαν χθες το πρωί.
Ήταν κάπως εξασθενημένη και οι καθηγητές δεν δυσκολεύτηκαν να την πιάσουν και να τη βάλουν σε ένα κουτί μέχρι να ειδοποιήσουν τους αρμόδιους.
Παράλληλα ειδοποίησαν τον Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής στην Αθήνα, απ’ όπου και ενημερώθηκαν ότι στη Μαγνησία δραστηριοποιείται εθελοντής συνεργάτης, ο Γ. Βλαχόπουλος στον οποίο και μπορούν να απευθυνθούν.
Στη συνέχεια επικοινώνησαν μαζί του ο οποίος τυχαίνει να είναι εκπαιδευτικός και ανταποκρίθηκε άμεσα. Μετέβηκε στο Εργαστηριακό Κέντρο και παρέλαβε την κουκουβάγια. Ο ίδιος θα την φρόντιζε και στη συνέχεια θα την απελευθέρωνε στο πάρκο της Ν. Ιωνίας.
Πάντως η κουκουβάγια δεν είχε τραυματιστεί, ωστόσο ήταν νηστική και αφυδατωμένη.

Πηγή φωτογραφίας ΕΡΤ Βόλου

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το