Κόσμος

Βρήκαν επίδοξη δολοφόνο του Ομπάμα από τις τρίχες της γάτας της

Οι τρίχες γάτας, που βρέθηκαν σε πακέτο με εκρηκτικών «πρόδωσαν» μία 46χρονη Τεξανή, που σχεδίαζε να βλάψει και πιθανόν να σκοτώσει τον Μπαράκ Ομπάμα.

Η Τζούλια Ποφ κατηγορείται ότι είχε στείλει στον Ομπάμα τα εκρηκτικά όταν ήταν ακόμη πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά και στον κυβερνήτη του Τέξας, Γκρεγκ Αμποτ, τον Οκτώβριο του 2016.

Στην πρώτη περίπτωση, η μυστική υπηρεσία είχε εντοπίσει το πακέτο, ενώ στη δεύτερη ο Αμποτ γλίτωσε τα σοβαρά εγκαύματα και ίσως τον θανάσιμο τραυματισμό του, επειδή δεν το άνοιξε, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Αυτά αποκαλύπτουν ότι το FBI κατάφερε να συνδέσει την Ποφ χάρη στα περιεχόμενα των πακέτων, ανάμεσά τους ένα κουτί τσιγάρα που είχε αγοράσει κοντά στο σπίτι της. Στοιχείο κλειδί ήταν όμως οι τρίχες από τα κατοικίδιά της.

Τρίχες από γάτα βρέθηκαν στα πακέτα και έπειτα από αναλύσεις διαπιστώθηκε ότι προέρχονταν από εκείνες που είχε η Τεξανή στο σπίτι της. Εκείνη δήλωσε στο FBI ότι δεν της άρεσε ο Ομπάμα ως πρόεδρος και πως ήταν αναστατωμένη με τον Αμποτ επειδή δεν έπαιρνε διατροφή από τον πρώην σύζυγό της.

Πηγή: Guardian

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το