Κόσμος

Βρήκαν από λάθος της τραπέζας αστρονομικό ποσό στον λογαριασμό τους

Δεν συμβαίνει κάθε μέρα να ξυπνάμε και να βρίσκουμε στον τραπεζικό μας λογαριασμό 120.000 δολάρια από το πουθενά, γι’ αυτό και μια τέτοια περίπτωση δεν θα ήταν εύκολα διαχειρίσιμη από τον καθένα.
Αυτό συνέβη στον Robert Williams και την Tiffany Williams από τις ΗΠΑ, οι οποίοι μια μέρα απλώς βρήκαν στον λογαριασμό τους αυτό το ποσό. Ποια ήταν η αντίδρασή τους; Δεν τηλεφώνησαν στην τράπεζα για να δουν τι συμβαίνει αλλά αποφάσισαν να ξοδέψουν τα χρήματα.

Εν συνεχεία αποδείχτηκε ότι αυτό το μεγάλο ποσό προοριζόταν για μία επιχείρηση και εκταμιεύθηκε από λάθος ενός υπαλλήλου στο λογαριασμό του ζευγαριού που έσπευσε να αγοράσει ένα τροχόσπιτο, ένα SUV και ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Η τράπεζα, όταν εντόπισε το λάθος, επικοινώνησε με το ζευγάρι και το ενημέρωσε πως όφειλε να επιστρέψει όλο το ποσό. Η 35χρονη Tiffany διαβεβαίωσε αρχικά την τράπεζα ότι επεξεργαζόταν με τον σύζυγό της ένα πλάνο για την αποπληρωμή του ποσού, ωστόσο αμέσως μετά διέκοψε κάθε επικοινωνία.

Το ζευγάρι συνελήφθη και αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για κλοπή σε βαθμό κακουργήματος. Οι δυο τους εμφανίστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου την προηγούμενη εβδομάδα και κατέβαλαν εγγύηση 25.000 δολαρίων έκαστος, προκειμένου να αφεθούν προσωρινά ελεύθεροι, ενώ βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου.

Υπολογίζεται ότι πρόλαβαν να ξοδέψουν 100.000 δολάρια σε δυόμιση εβδομάδες ενώ δώρισαν και 15.000 δολάρια συνολικά σε φίλους τους που τα είχαν ανάγκη.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το