Κόσμος

Βρετανία: Φοβάται εδώ και 18 χρόνια τον… Μάικλ Τζάκσον

Eίδε όταν ήταν μικρή το βίντεοκλιπ του τραγουδιού «Thriller» και από τότε απέκτησε μια ιδιαίτερη…φοβία για τον βασιλιά της ποπ, τον Μάικλ Τζάκσον. Μια 23χρονη από τη Βρετανία υποστηρίζει ότι ζει έναν «εφιάλτη» και υποφέρει εδώ και 18 χρόνια από αυτή την περίεργη φοβια.
Η γυναίκα, που κατοικεί στο Λονδίνο, ήταν πέντε ετών όταν είδε για πρώτη φορά το ιδιαίτερο μουσικό βίντεο του Τζάκσον. Όπως αποκαλύπτει η ίδια, είχε σοκαριστεί πάρα πολύ, ειδικά στη σκηνή όπου ο θρυλικός καλλιτέχνης μεταμορφώθηκε σε λύκο.

Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα η Poppy Johnson όποτε ακούει ή βλέπει κάτι σχετικό με τον Τζάκσον -όπως π.χ. ένα τραγούδι, μία συνέντευξη ή μία αφίσα του- θυμάται εκείνη την τραυματική εμπειρία και αρχίζει να ιδρώνει και να τρέμει, σύμφωνα με το δημοσίευμα στην Mirror.

Oι γονείς της 23χρονης, αντιθέτως, είναι μεγάλοι φαν του Μάικλ Τζάκσον και στο σπίτι τους έχουν διάφορα αναμνηστικά διότι η κόρη τους δεν τους έχει αποκαλύψει τη μεγάλη της φοβία.
«Ζούσα με μία συνεχή ανησυχία ότι θα τον δω, θα τον ακούσω ή πως κάποιος θα τον αναφέρει. Δεν άντεχα στην ιδέα. Δεν είχα πει σε πολλούς γιατί πίστευα πως θα με θεωρήσουν ανόητη» αναφέρει η Poppy.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το