Κόσμος

Βρετανία: Δασκάλα έστελνε απρεπή μηνύματα σε 11χρονο μαθητή της

sms

Σοκαρισμένη είναι η βρετανική κοινή γνώμη της πόλης του ΄Εσεξ μετά από την αποκάλυψη ότι μια δασκάλα έστελνε απρεπή μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε 11χρονο μαθητή της.

«Μπορείς να με φανταστείς γυμνή στο ντους» έγραψε σε ένα μήνυμα η Κέι Χόλινγκσγουέρθ ενώ σε κάποιο άλλο είπε στον 11χρονο ότι είναι ελεύθερη και στη διάθεσή του για σεξουαλικές περιπτύξεις.
Η δασκάλα απολύθηκε από το σχολείο στο οποίο εργαζόταν μετά από την σημερινή εμφάνισή της ενώπιον του πειθαρχικού συμβουλίου. Η βρετανική εφημερίδα Independent αναφέρει ότι η γυναίκα επικοινωνούσε με τον μαθητή μέσω Snapchat, κάτι το οποίο επίσης απαγορεύεται από το καταστατικό του σχολείου.
«Νιώθω φρίκη για αυτά που του έγραφα. Έφερα τον μαθητή μου σε δύσκολη θέση και έθεσα σε κίνδυνο τη φήμη του σχολείου αλλά και την καριέρα μου, την οποία έχτιζα για εννέα ολόκληρα χρόνια», δήλωσε η δασκάλα, που ισχυρίστηκε ότι δεν είχε «πονηρό» σκοπό.
Οι απρεπείς συνομιλίες της δασκάλας ήρθαν στο φως μετά από καταγγελία της μητέρας του 11χρονου, η οποία είδε την συνομιλία και ενημέρωσε το σχολείο.
Πηγή: The Independent

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το