Ελλάδα

Βρες την πιο οικονομική ασφάλεια αυτοκινήτου στη Θεσσαλία με ένα κλικ!

Αν ασφαλίζεσαι με τον παραδοσιακό τρόπο ή δεν συγκρίνεις ασφαλιστικές μεταξύ τους, τότε μάλλον πληρώνεις πολύ πιο ακριβά ασφάλιστρα από όσο χρειάζεται. Μην ανησυχείς όμως γιατί πλέον μπορείς να κλείνεις ασφάλεια αυτοκινήτου online συγκρίνοντας πρώτα την αγορά.

Θέλεις να βρεις το πιο οικονομικό πακέτο για τις ανάγκες σου από την άνεση του καναπέ σου; Τότε το online είναι για σένα!

Είτε πρόκειται για ασφάλεια αυτοκινήτου, φορτηγού, αγροτικού, ασφάλεια μηχανής ή ασφάλεια κατοικίας, online είναι καλύτερα!

Το insurancemarket.gr, η Νο 1 πλατφόρμα σύγκρισης ασφαλειών στην Ελλάδα, συγκέντρωσε τα πιο βασικά πλεονεκτήματα της online ασφάλειας και στα παρουσιάζει:

 

#1 Σύγκριση

Έχεις όλες τις ασφαλιστικές στις άκρες των δαχτύλων σου και έτσι μπορείς να τις συγκρίνεις κυριολεκτικά με ένα κλικ και να δεις ποιο πακέτο ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου και ποια είναι η καλύτερη τιμή που μπορείς να βρεις για το δικό σου όχημα.

Μάλιστα, όταν ψάχνεις ασφάλεια αυτοκινήτου online, δεν βλέπεις μόνο τις τιμές που έχουν τα ασφαλιστικά πακέτα. Στη digital ασφάλιση μπορείς να δεις αναλυτικά και με λεπτομέρειες τις καλύψεις που έχει το εκάστοτε πακέτο.

Επιπλέον, μπορείς να δεις αν θέλεις ετήσια, εξάμηνη ή μηνιαία ασφάλιση και να δεις τι τιμές παίζουν για τη διάρκεια της επιλογής σου.

Έτσι λοιπόν μπορείς να συγκρίνεις ασφαλιστικές, προγράμματα, τιμές και καλύψεις με μια ματιά.

Φυσικά, αυτό δεν αφορά μόνο στο αυτοκίνητο ή τη μηχανή. Μπορείς να βρεις και να συγκρίνεις online και ασφάλεια αγροτικού και φορτηγού και να βρεις το πακέτο που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

👉🏼 Στο insurancemarket.gr έχεις τη δυνατότητα να συγκρίνεις έως 27 ασφαλιστικές εταιρείες και να βρεις το πακέτο που σου ταιριάζει, με την ησυχία σου και από την άνεση του σπιτιού σου.

 

#2 Εξοικονόμηση

Μέσω της σύγκρισης βλέπεις ακριβώς τι υπάρχει στην αγορά και βρίσκεις το πακέτο που σε συμφέρει περισσότερο βάσει των στοιχείων του δικού σου οχήματος!

Έτσι λοιπόν δε βασίζεσαι σε συγκεκριμένα πακέτα που σου προτείνουν οι εκάστοτε ασφαλιστικές, αλλά έχεις όλες τις επιλογές στη διάθεσή σου για να βρεις την πιο οικονομική και να καταλήξεις στο καλύτερο πακέτο για τις ανάγκες σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις στο insurancemarket.gr, να βάλεις την πινακίδα του οχήματός σου και να βρεις τις πιο οικονομικές προσφορές της αγοράς.

Ενδεικτικά, στην πλατφόρμα θα βρεις:

  • Ασφάλεια αυτοκινήτου από 42 ευρώ/ εξάμηνο
  • Ασφάλεια μηχανής από 11 ευρώ/ εξάμηνο
  • Ασφάλεια αγροτικού από 51 ευρώ/ εξάμηνο
  • Ασφάλεια φορτηγού από 75 ευρώ/ εξάμηνο

Bonus tip: Αν επιλέξεις ετήσια διάρκεια, αντί της εξάμηνης ή της μηνιαίας, μπορείς να εξοικονομήσεις έως και 40%.

#3 Ταχύτητα

Ξέρουμε ότι η καθημερινότητα τρέχει και δεν έχεις χρόνο να κάνεις έρευνα από ασφαλιστική σε ασφαλιστική για να βρεις την κατάλληλη προσφορά. Επίσης, μπορεί να βιάζεσαι να ασφαλίσεις το όχημά σου. Ή μπορεί απλά να βαριέσαι να στέλνεις τα κλασικά δικαιολογητικά (άδεια & δίπλωμα).

Η  online ασφάλιση σε γλιτώνει από όλα αυτά. Γιατί μέσα από μια πλατφόρμα σύγκρισης ασφαλειών, μπορείς να κλείσεις ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής, ασφάλεια φορτηγού και αγροτικού σε μόλις 5’ χωρίς δικαιολογητικά. 

Το ίδιο και στην ασφάλεια σπιτιού! Απλά συμπληρώνεις τα στοιχεία του ακινήτου σου και λαμβάνεις το  ασφαλιστήριο στο email σου μέσα σε λίγα λεπτά!

Τι περιμένεις; Μπες στο insurancemarket.gr, πάρε προσφορά και δες μόνος σου πόσα μπορείς να εξοικονομήσεις!

*Οι τιμές ασφάλισης αυτοκινήτου & μηχανής αφορούν τις απαραίτητες εκ του Νόμου καλύψεις για Nissan Micra του 2018 6hp & Honda Astrea 50cc, τκ 43100 & οδηγό 40 ετών στις 27/6/2022. Οι τιμές ασφάλισης αγροτικού & φορτηγού αφορούν τις απαραίτητες εκ του Νόμου καλύψεις για για Nissan του 2020 14hp, τκ 43100 & οδηγό 40 ετών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το