Η Απτυχίωτη

Βρέχει «φωτιά» στη στράτα τους…

Αλλεπάλληλα είναι τα χτυπήματα που δέχεται η Δημοτική Αρχή Βόλου από τους άλλοτε πολιτικούς της φίλους με αποκορύφωμα τη Ζέττα Μακρή και τη Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Οι δύο κυρίες της πολιτικής σκηνής της Μαγνησίας, που παλιότερα έδιναν αγώνα για το ποια θα φωτογραφηθεί με τον Αχιλλέα Μπέο, παίρνουν πλέον ξεκάθαρες αποστάσεις και βρίσκουν τρόπους να το δηλώσουν.
Για παράδειγμα, η κ. Μακρή αμέσως μετά την κόντρα της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας με τον Αχιλλέα Μπέο έσπευσε να τονίσει τη γυναικεία αλληλεγγύη της δημόσια στο προφίλ της Δωροθέας Κολυνδρίνη, λέγοντας μάλιστα ότι την αγαπά. (Και την Δωροθέα αλλά και τη Σοφία Ιωάννου η οποία στις εκλογές του ορφανοτροφείου βρέθηκε απέναντι στη δημοτική ομάδα).
Από την άλλη, η Υφυπουργός Μαρίνα Χρυσοβελώνη αρχικά δεν τάχθηκε στον αγώνα κατά του Αγοραστού, ενώ της είχε ζητηθεί μέσω επιστολής. Η κ. Χρυσοβελώνη δεν έστειλε απάντηση στο Δήμο Βόλου και η πολυπόθητη στήριξη που ανέμεναν από πλευράς της Δημοτικής Αρχής δεν είχε καμία τύχη. Εκεί βέβαια που σίγουρα θα τους έπιασε το παράπονο στο Δήμο Βόλου είναι το γεγονός ότι η Υφυπουργός, που συμμετείχε στις εργασίες συνεδρίου για τα κυκλοφοριακά θέματα στην Αγία Πετρούπολη, έκανε ειδική μνεία στην πόλη των Τρικάλων. Η κ. Χρυσοβελώνη επέλεξε να αναφερθεί στο έργο που παράγεται από την Δημοτική Αρχή Τρικκαίων για την επίλυση του κυκλοφοριακού. Τις λεωφοριολωρίδες τις δικές μας, δεν τις διαφήμισε στη Ρωσία…  άλλωστε δεν έφταιγαν σε τίποτα οι καημένοι οι Ρώσοι να αρχίσουν να σπάνε πεζοδρόμια για να πετύχουν το υπέρτατο μποτιλιάρισμα. Τέτοιες χαρές μόνο στο κεφαλάκι μας!
Όπως και να ΄χει, ένα είναι σίγουρο: Ζέττα και Μαρίνα δικαιολογούνται… γιατί όπως έλεγε και ο Philip Sidney, «Ποιος μένει πιστός σ’ αυτόν που εγκαταλείπει τον εαυτό του»;
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το