Κόσμος

Βραζιλία: 6χρονη πέθανε όταν πιράνχας κατασπάραξαν τα πόδια της

ψάρι

Δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν την τραγική κατάληξη που μπορεί να είχαν οι οικογενειακές τους διακοπές στη Βραζιλία. Ένα 6χρονο κοριτσάκι πέθανε όταν τα πιράνχας έφαγαν όλη τη σάρκα των ποδιών της όταν το κανό που βρισκόταν με τους παππούδες του «ανατράπηκε κατά τη διάρκεια καταιγίδας» στη Βραζιλία.

Το κοριτσάκι, με το όνομα Αντρίλα Μουνίζ, όπως αναφέρει το βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό πρακτορείο Globo, ήταν μαζί με άλλα 4 παιδιά και την γιαγιά της στο κανό κατά τη διάρκεια καλοκαιρινών διακοπών.

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή, οδήγησαν στην ανατροπή του κανό και τα παιδιά βυθίστηκαν στο νερό στο Monte Alegre, όπως γράφει η εφημερίδα Ariquemes Agora.

Τα άλλα παιδιά σώθηκαν από την γιαγιά, ωστόσο δεν πρόλαβε και το 6χρονο κοριτσάκι έγκαιρα και σε χρόνο ρεκόρ ένα κοπάδι από πιράνχας το είχε περικυκλώσει.

Η 6χρονη απεικονίζεται σε εξαιρετικά σκληρές φωτογραφίες σε διάφορα βραζιλιάνικα ειδησεογραφικά δημοσιεύματα με τα κόκαλα των ποδιών εκτεθειμένα από τους γοφούς και κάτω, μετά από την επίθεση που δέχτηκε από τα πιράνχας.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο ωστόσο τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως πέθανε στη σκηνή.

Πηγή: Independent

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το