Αθλητισμός

Βραβεύτηκε από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ο Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος

Την τιμητική του ημέρα είχε ο νεαρός επιτυχημένος τεχνικός Πετοσφαίρισης και Ομοσπονδιακός προπονητής Κωνσταντίνος Αναγνωστόπουλος .
Η βράβευσή του πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο του ΣΕΦΑΑ Τρικάλων Νικόλαο Διγγελίδη , για την πολυετή προσφορά του στις Εθνικές ομάδες Πετοσφαίρισης ,καθώς και για τη συμμετοχή του Στους Παγκόσμιους εκπαιδευτικούς αγώνες το 2019, στο γραφείο του προέδρου στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦΑΑ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο νεαρός προπονητής τη φετινή σεζόν βρισκόταν στην ελίτ των προπονητών της Α’ κατηγορίας του ανδρικού βόλεϊ της χώρας(VOLLEYLEAGUE).
Τα τελευταία δύο έτη μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του στους φοιτητές του Πανεπιστημίου ,τόσο σαν προπονητής όσο και σαν διακεκριμένος αθλητής για μια επιτυχημένη πορεία.

” Είναι η σημαντικότερη ημέρα της ζωής μου, μέχρι την επόμενη. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του τμήματος κ.Νικολαο Διγγελίδη για την τιμητική αυτή ημέρα και για τις πολύτιμες και ουσιαστικές ευχές του. Μου δίνει δύναμη για να συνεχίσω στο δρόμο των επιτυχιών ” δήλωσε ο νεαρός προπονητής , ο οποίος έχει όλα τα εφόδια και τις επιστημονικές γνώσεις για μια καριέρα τόσο στην Ελλάδα ,όσο και στο εξωτερικό.
Μετά τη βράβευση ακολούθησε επίσκεψη στο δημαρχείο ,όπου κοσμεί την πόλη στο κέντρο των Τρικάλων .

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το