Αθλητισμός

Βραβεύτηκαν αθλητές του ΝΟΒΑ από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία

Στο αμφιθέατρο της Ολυμπιακής Επιτροπής πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία στους αθλητές κι αθλήτριες που διακρίθηκαν με την Εθνική ομάδα στις διεθνείς διοργανώσεις του 2018 παρουσία του προέδρου της επιτροπής Σ. Καπράλου, του γεν. γραμματέα, μελών της Ολομέλειας, εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας παλαιών Ολυμπιονικών και πλήθους κόσμου.
Ανάμεσα στους βραβευμένους ήταν και πέντε αθλητές και αθλήτριες του ΝΟΒΑ: Η Ισμήνη Νόνη για τη 2η θέση στο Παγκόσμιο με το 2Χ νεανίδων και τις πρωτιές στο Βαλκανικό σε 1Χ και 4Χ κορασίδων. Η Αναστασία Βόντζου για την 4η θέση στο Παγκόσμιο με το 2Χ εκ. βαρών γυναικών. Ο Γιώργος Μαραγκός για την 6η θέση στο Παγκόσμιο και την 4η στο Ευρωπαϊκό με την 4- εφήβων. Ο Δημήτρης Καραδέμητρος για την 4η θέση στο Ευρωπαϊκό με την 4- εφήβων και η Κατερίνα Μπρουσοβάνα για την 1η θέση στο Βαλκανικό με την 4Χ νεανίδων.
Ο πρόεδρος του ΝΟΒΑ Χαράλαμπος Τσουκαλάς, τα μέλη του Δ.Σ. και όλη η οικογένεια του συλλόγου συγχαίρουν τον προπονητή Γ. Κουρκούμπα , τους αθλητές και αθλήτριες του κωπηλατικού τμήματος για τις επιτυχίες τους και εύχονται ανάλογες επιτυχίες και φέτος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το