Τοπικά

Βραβεύτηκαν 16 αριστούχοι μαθητές από τη Mαγνησία

Δεκαέξι αριστούχους μαθητές από τη Μαγνησία βράβευσε χθες η Eurobank σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Ξενία. Συνολικά βραβεύτηκαν 79 αριστούχοι, που κατάφεραν να συγκεντρώσουν πάνω από 18.000 μόρια για την πρόσβασή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αναλυτικά, βραβεύτηκαν 16 μαθητές από τη Μαγνησία, ένας από την Ευρυτανία, 11 από την Καρδίτσα, 25 αριστούχοι από τη Λάρισα, 12 από τα Τρίκαλα και 14 από τον Νομό Φθιώτιδας.
«Πρόκειται για μια μεγάλη στιγμή που κάθε φορά μας συγκινεί ιδιαίτερα, γιατί μας έδωσε τη δυνατότητα να βραβεύσουμε όλα αυτά τα χρόνια πάνω από 18.000 μαθητές και μαθήτριες από κάθε γωνιά της χώρας μας» ανέφερε σε δήλωσή του ο κ. Ευάγγελος Καλογερής, διευθυντής Ανάπτυξης Εργασιών στον Τομέα Βόρειας Αττικής, Κεντρικής Ελλάδας και Θεσσαλίας.
Η Eurobank υλοποιεί το πρόγραμμα «Η μεγάλη στιγμή για την παιδεία» για 17η χρονιά, και αποτελεί το μακροβιότερο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης ενώ έχει αναδειχθεί πλέον σε θεσμό.


«Η αναγνώριση και η επιβράβευση της αριστείας και της προσπάθειας των νέων παιδιών, των οικογενειών τους, αλλά και της εκπαιδευτικής κοινότητας για την επίτευξη ενός τόσο δύσκολου στόχου αποτελεί προτεραιότητα για την τράπεζά μας.
Ευχόμαστε σε όλους τους νέους φοιτητές, καλή συνέχεια στην προσπάθειά τους, και εμπνεόμαστε από τη μαχητικότητα και τη δύναμη με την οποία χτίζουν το μέλλον το δικό τους και της χώρας μας» πρόσθεσε ο διευθυντής.
Συνολικά, από το 2003 έχουν βραβευτεί 18.586 αριστούχοι μαθητές, εκ των οποίων οι 861 τη διετία 2018-2019.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το