Τοπικά

Βραβεύσεις και συγκίνηση για το λεωφορείο των μαθητών με αναπηρία – Σχεδόν συγκεντρώθηκαν τα χρήματα

Όλο και πιο εφικτός γίνεται πλέον ο στόχος της απόκτησης του ειδικά διαμορφωμένου λεωφορείου για τη μετακίνηση των μαθητών του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Βόλου, καθώς από τα 95.000 ευρώ περίπου που απαιτούνται, έχουν ήδη συγκεντρωθεί τα 89.000 ευρώ.
Χθες στο ξενοδοχείο Ξενία πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου η κοπή της βασιλόπιτας από τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Αναπηρία Ν. Μαγνησίας. Η πρόεδρος του συλλόγου κ. Ράνια Καρανικόλα ανέφερε πως «η πόλη έδειξε την αλληλεγγύη της στην πράξη. Ήδη έχουν συγκεντρωθεί συνολικά 89.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 29.000 ευρώ είναι κατατιθέμενα στον σχετικό τραπεζικό λογαριασμό, ενώ τα 60.000 ευρώ προέρχονται από την δωρεά του ΟΛΒ. Εκτιμούμε πως τον Μάιο το λεωφορείο θα βρίσκεται στον αύλειο χώρο του ΕΕΕΕΚ Βόλου».
Χθες βραβεύτηκαν ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΒ κ. Γιώργος Τοζίδης και ο πρόεδρος του ΟΛΒ κ. Π. Σκάγιαννης, η αντιπεριφερειάρχης κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ. Δημήτρης Χορταργιάς, ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Βόλου κ. Ηλίας Κουτσερής, η δημοσιογράφος κ. Ελένη Παπαθανασίου και ο διευθυντής Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας κ. Σωκράτης Σαβελίδης.
«Οι δημοσιογράφοι θα συνεχίσουν να υπηρετούν και να στηρίζουν πρωτοβουλίες προς όφελος της κοινωνίας» τόνισε ο κ. Χορταργιάς, ενώ ο η αντιπεριφερειάρχης κ. Κολυνδρίνη ανέφερε πως «το χρωστάμε στο ΕΕΕΕΚ Βόλου, το χρωστάμε στα παιδιά μας να είμαστε δίπλα σε αυτή την προσπάθεια».
Η κ. Παπαθανασίου επισήμανε πως «ήταν ιδιαίτερη χαρά και τιμή μου που μπόρεσα να γίνω συνεπιβάτης σε αυτό το υπέροχο ταξίδι αγάπης και αλληλεγγύης για να αποκτήσουν τα παιδιά του ΕΕΕΕΚ Βόλου, το αυτονόητο, ένα λεωφορείο για να μπορούν να μετακινούνται»
Ο κ. Τοζίδης ανέφερε:«Ήταν το ελάχιστο που κάναμε στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και της στρατηγικής μας, ώστε το λιμάνι να είναι κομμάτι της πόλης και να υπάρχει μια ανταποδοτικότητα».
«Η μεγάλη τιμή ανήκει στον σύλλογο γονέων του ΕΕΕΕΚ και τον σύλλογο γονέων παιδιών με αναπηρία» ανέφερε ο κ. Κουτσερής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το