Τοπικά

Βραβεία σε δύο εστιατόρια ξενοδοχείων του Πηλίου

 

Δύο εστιατόρια ξενοδοχείων του Πηλίου βραβεύτηκαν για την κουζίνα τους, κατά την τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας για το 2022 από το Αθηνόραμα, που έγινε την Τρίτη 7 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Makedonia Palace της Θεσσαλονίκης.
Τα εστιατόρια αυτά ήταν το ElRestoBar (Ξεν. «Agapitos VIllas», Πήλιο) και τα Έξι Κλειδιά (Ξεν. «Έξι Κλειδιά», Πήλιο).
Ο Κίμων Λιγδάς, σεφ του εστιατορίου ElRestoBar του ξενοδοχείου Agapitos Villas δήλωσε στη «Θ» μεταξύ άλλων ότι «Με το ένα μάτι στο παρελθόν και το άλλο μάτι στο μέλλον, δίνουμε βάση στις πρώτες ύλες που μας χαρίζει η Μαγνησία και με καινούργιο εξοπλισμό και τεχνικές, προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο. Με τη μεγάλη συμβολή του Βαγγέλη Αγαπητού, με τον οποίον γνωριζόμαστε χρόνια και όλης της ομάδας του ElRestoBar, γίνεται μια εξαιρετική δουλειά».
Οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου «Έξι Κλειδιά» Βάσω και Χρήστος Καρράς με δήλωσή τους στη «Θ» επισημαίνουν ότι «Στα 6 Κλειδιά αποφασίσαμε, από την πρώτη κιόλας χρονιά, να απομακρυνθούμε από τις τυποποιημένες προτάσεις ελληνικής κουζίνας. Με τη συνδρομή του ανανεωτή της ελληνικής κουζίνας, chef Γιάννη Μπαξεβάνη, με πρώτες ύλες από ψαγμένες ελληνικές φάρμες μικρών παραγωγών και με απόλυτο σεβασμό και αγάπη στα προϊόντα της ελληνικής φύσης, δημιουργήσαμε μία νέα, αυθεντική και ταυτόχρονα συναρπαστική πρόταση ελληνικής δημιουργικής κουζίνας. Το αποτέλεσμα, μας δικαίωσε. Τα Έξι Κλειδιά βραβεύονται τα τελευταία εννέα χρόνια και δίνουν πλέον το γαστρονομικό τους στίγμα σε ολόκληρη την Ελλάδα. Θα συνεχίσουμε με σεβασμό να κάνουμε το καλύτερο για τους επισκέπτες μας».
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΦΥΣΣΑ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το