Τοπικά

Βραβεία σε 4 μαθητές που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό αφίσας με θέμα την εθελοντική αιμοδοσία

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021 στο λιμάνι του Βόλου πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία, που διοργανώθηκε από την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία και τη συμμετοχή Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών του νομού.
Στο πλαίσιο του εορτασμού, το Δ.Σ. του Συλλόγου πραγματοποίησε βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό αφίσας με θέμα την εθελοντική αιμοδοσία. Ο πολύπτυχος διαγωνισμός διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας σε συνεργασία με Συλλόγους του Νομού, με τίτλο «Δημιουργούμε στο σπίτι» καθώς συνέπεσε με την περίοδο καραντίνας το 2020. Δυστυχώς, οι συνθήκες που διαμορφώθηκαν λόγω της πανδημίας από τον κορωνοϊό Covid-19 δεν επέτρεψαν την πραγματοποίηση εκδήλωσης που είχε προγραμματιστεί από τον πρώην Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σωκράτη Σαβελίδη, την Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών Θεμάτων κ. Ρηγώ Φασουράκη, την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Σοφία Κανταράκη και τους συμμετέχοντες Συλλόγους.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, επέδωσαν επαίνους και δώρα στους μαθητές που διακρίθηκαν, ανάλογα με τη θέση που είχαν καταλάβει στο διαγωνισμό. Τα παιδιά που κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις είναι:
1η θέση –Φιορέλα Μεμάι, Γυμνάσιο Αργαλαστής
2η θέση –Στεφανία Παραγιούτσικου, 9ο Γυμνάσιο Βόλου

3η θέση –Ευαγγελία-Γεωργία Μπέλλου, 3ο Γυμνάσιο Βόλου


και λόγω ισοβαθμίας 3η θέση –Ηλίας Νάτσιος, 7ο Γυμνάσιο Βόλου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία συνεχάρη τους μαθητές/τριες που διακρίθηκαν αλλά και όλους τους μαθητές/τριες για τη συμμετοχή, καθώς ο τρόπος που αποτύπωσαν τις σκέψεις τους για την εθελοντική προσφορά αίματος, έδωσε ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Κεντρική φωτό: 1ο βραβείο –Φιορέλα Μεμάι

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το