Τοπικά

Βραβεία “Made in Greece” απέσπασαν δυο βολιώτικες επιχειρήσεις

Δυο βολιώτικες επιχειρήσεις διακρίθηκαν στον πανελλήνιο διαγωνισμό “Made in Greece”, που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής. Πρόκειται για την ΕΨΑ και την επιχείρηση «Ελαιόλαδο Πηλίου-Οικογένεια Βολιώτη», η οποία  έλαβε βραβείο καινοτόμου προϊόντος, νεοφυούς επιχείρησης και επιχειρηματικής αριστείας.

Σε δήλωσή του ο βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ. Χρ. Μπουκώρος επισημαίνει ότι: 

Μετά τη χθεσινή βράβευση της ιστορικής βιομηχανίας Βόλου ΕΨΑ και της οικογένειας Βολιώτη για το αξεπέραστης ποιότητας λάδι, αισθάνομαι δημοσίως την ανάγκη να συγχαρώ τις δύο τοπικές βιομηχανίες που παράγουν και ανοίγουν δρόμους.
Τα σπουδαία τοπικά προϊόντα, μέσα από την προσπάθεια των συγκεκριμένων εταιρειών, αποκτούν την πρέπουσα υπεραξία και καταξίωση στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Τελικά, αυτός πρέπει να είναι ο δρόμος για όλα τα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα της Μαγνησίας μας και της Ελλάδας. Πιστοποίηση, μεταποίηση, τυποποίηση, εδραίωση εμπορικής επωνυμίας, κάλυψη των εσωτερικών αναγκών και εξαγωγές.
Είμαστε υπερήφανοι που τέτοιες εταιρείες δημιουργούν και παράγουν στον τόπο μας, τη Μαγνησία μας.
Εκφράζω τα ολόψυχα συγχαρητήρια μου, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν και άλλες δεκάδες επιχειρήσεις του συγκεκριμένου κλάδου στη Μαγνησία μας που φέρνουν το ίδιο θαυμάσια αποτελέσματα. Τους ευχαριστούμε όλους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το