Τοπικά

Βραβεύτηκαν 150 μητέρες του Δήμου Ρήγα Φεραίου σε εκδήλωση του ΚΕΠ Υγείας

Συνολικά 150 μαμάδες του Δήμου Ρήγα Φεραίου, οι οποίες γέννησαν το έτος 2017, βραβεύτηκαν κατά τη διάρκεια επετειακής εκδήλωσης του δημοτικού ΚΕΠ Υγείας με θέμα «Ένα Υγιές Παιδί», που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017.

Όπως τόνισε στον χαιρετισμό του ο υπεύθυνος του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ρήγα Φεραίου, δημοτικός Σύμβουλος κ. Σκρίμπας Ιωάννης, αποφασίστηκε να τιμηθούν οι μητέρες-γυναίκες του 2017, καθώς «με την γέννηση του παιδιού τους έστειλαν το δικό τους μήνυμα κατά της υπογεννητικότητας».

Στην συνέχεια, η επισκέπτρια υγείας του Κ.Υ. Βελεστίνου και Πρόεδρος της Τ.Κ. Κερασιάς, κ. Χανιώτη Αντωνία, παρουσίασε αναλυτικά τις δράσεις του ΚΕΠ Υγείας από την έναρξη λειτουργίας του έως και σήμερα.

Ακολούθησε ομιλία από τον Dr. Οικομομίδη Αλέξανδρο, μοριακό βιολόγο γενετιστή. Μετά το πέρας της εκδήλωσης δόθηκαν αναμνηστικά προϊόντα περιποίησης για τις μητέρες και τα μωρά από ιδιωτική κλινική του Βόλου. Επίσης, θα δοθεί άμεσα ειδική κάρτα υγείας από το ΚΕΠ Υγείας με δωρεάν παιδιατρικές εξετάσεις για τις μητέρες.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το