Τοπικά

Βράβευση 39 εθελοντών αιμοδοτών

Στους 39 ανέρχονται οι εθελοντές αιμοδότες που θα βραβευτούν αύριο Τετάρτη στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Αλληλεγγύη» στο «Αχίλλειο» σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Βόλου.

Στην εκδήλωση θα λάβουν πέντε άτομα το αργυρό μετάλλιο, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 25 αιμοδοσίες, καθώς και 34 εθελοντές αιμοδότες, οι οποίοι θα λάβουν το χάλκινο μετάλλιο, καθώς έχουν κάνει πάνω από δέκα αιμοδοσίες.

Πιο αναλυτικά το αργυρό μετάλλιο θα λάβουν οι εξής: Νίκος Καλιάτσας με 27 αιμοδοσίες, Βάιος Καραγιάννης με 26 αιμοδοσίες, Διονύσης Παπαοικονόμου με 25 αιμοδοσίες, Ευαγγελία Σταμοπούλου με 25 αιμοδοσίες και Χρήστος Φλώρους με 26 αιμοδοσίες.

Το αργυρό μετάλλιο θα λάβουν οι εξής: Γιώργος Ακρίβος, Ηλίας Αντωνίου, Χρήστος Βαιόπουλος, Διονύσης Γερολυμάτος, Ευστάθιος Γεωργαλάς, Ιωάννης Γούναρης, Ταξιάρχης Ζαρώνης, Μαρία Καβούρα, Ευαγγελία Καλούτσικου, Κωνσταντίνα Καπέλη, Δημήτρης Κουτσοκέρας, Χρήστος Λαρίσης, Γιώργος Λογοθετίδης, Κωνσταντίνος Μαρούγκας, Αγάπη Μιχαλοπούλου, Ιωάννης Μπακιρλής, Μιχάλης Μύρικνας, Δημήτρης Ντατζιόπουλος, Νίκος Νικήτας Νύκτας, Ευφροσύνη Παπανικολάου, Παύλος Πρωτούλης, Φίλιππος Ρούτσος, Γεωργία Σακά, Θανάσης Σαξώνης, Δημοσθένης Στύλλας, Κωνσταντίνα Τρομπούκη, Βασίλης Τσαλέμης, Κωνσταντίνος Τσιμπούκης, Ιωάννης Φουστάνας.

Επίσης το χάλκινο μετάλλιο θα λάβουν οι αιμοδότες από τη Σκόπελο και την Αλόννησο που είναι οι εξής: Απόστολος Γκούμας, Αναστάσιος Καλογιάννης, Κωνσταντίνος Λιάκος, Νίκος Μπαλαλάς, Μιχάλης Πάτσης.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το