Ελλάδα

Βουλή: Αμυράς – Τζάκρη «αρπάχτηκαν» επειδή προέρχονται από άλλα κόμματα!

Με το… καλημέρα ανέβηκαν οι τόνοι στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής όπου συζητείται το φορολογικό νομοσχέδιο καθώς «αρπάχτηκαν» ο βουλευτής Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Αμυράς και η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη. Ο λόγος της σύγκρουσης ήταν ότι και οι δύο εκλέχθηκαν για πρώτη φορά βουλευτές με άλλα κόμματα από αυτά που είναι τώρα.
Όλα ξεκίνησαν όταν η κ. Τζάκρη σχολίασε τα όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας – είπε ότι όσοι πολίτες μπουν στη ρύθμιση των 120 δόσεων θα ανασταλούν οι κατασχέσεις και θα αποδεσμευτούν οι λογαριασμοί τους – λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σιγά τη ρύθμιση, σιγά την αποδέσμευση».

Τότε ο Γιώργος Αμυράς λέγοντας της πως «δικαίως έχετε ονομαστεί πρωταθλήτρια των μνημονίων, έχετε ψηφίσει τα περισσότερα μνημόνια σε αυτή την αίθουσα και λέτε τώρα σιγά τη ρύθμιση. Γιατί δεν τη φέρνατε εσείς;»
Από την πλευρά της Θεοδώρα Τζάκρη πήρε το λόγο και είπε πως «μου κάνει κριτική ο κ. Αμυράς που μέχρι προχθές ήταν στις τάξεις του Ποταμιού και τώρα θυμήθηκε να αναφερθεί στο δικό μου παρελθόν για να με καταχεριάσει. Να προσέχει όταν αναφέρεται προσωπικά σε μένα».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το