Τοπικά

Βούρκος η οδός Γεντέκου στην Αγριά εδώ και τρεις μήνες (photos)

DSC_0078

Αγανακτισμένοι είναι οι κάτοικοι της οδού Γεντέκου στην Αγριά εξαιτίας της κακής κατάστασης του δρόμου, μετά τις εργασίες κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, όπως αναφέρουν, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την κατασκευή του δικτύου, από την εταιρία που έχει αναλάβει το έργο. Όμως, κατά την διάρκεια των εργασιών, προκλήθηκε ζημιά στην κεντρική παροχή νερού η οποία επισκευάστηκε προχείρως. Η εταιρία αφού ολοκλήρωσε το έργο της, έριξε ασφαλτοτάπητα σε όλο τον δρόμο και έπειτα από δυο ημέρες η ΔΕΥΑΜΒ ξήλωσε τον ασφαλτοτάπητα, αποκατέστησε τη ζημιά στον αγωγό και σκέπασε το σημείο με αμμοχάλικο. Έτσι, εδώ και τρεις μήνες, το συγκεκριμένο τμήμα του δρόμου παραμένει χωρίς άσφαλτο, με αποτέλεσμα το αμμοχάλικο να βουλιάζει και να δημιουργούνται καθημερινά ολοένα και περισσότερες λακκούβες (φωτό).

DSC_0070

Χθές το πρωί (Δευτέρα 23.3.2015) συνεργεία έριξαν και πάλι αμμοχάλικο, όμως το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί, μετά την βροχή, ένας βούρκος από λάσπες.

DSC_0076

Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται ότι πλέον δεν μπορούν να μπουν στα σπίτια τους και αναρωτιούνται ποιος είναι αρμόδιος για την ασφαλτόστρωση. Η εταιρία που έχει αναλάβει το αποχετευτικό έργο ή η ΔΕΥΑΜΒ; Ζητούν επίσης να ενημερωθούν πόσο ακόμη θα πρέπει να περιμένουν για την ασφαλτόστρωση ενός τμήματος δρόμου μόλις 10 μέτρων;

DSC_0069

DSC_0067 - Αντίγραφο

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το