Αθλητισμός

Βοσνιάδης: Τραγικά λάθη παραλίγο να μας πάρουν και τον πόντο

Στα τραγικά λάθη που έγιναν και παραλίγο να στοιχήσουν ακόμη και τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Βέροια στάθηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης. «Μας μένει η ένταση του δευτέρου ημιχρόνου, την οποία έβγαλαν τα παιδιά, ώστε να γυρίσουν το αποτέλεσμα» δήλωσε ο προπονητής της Νίκης.

Εμφανώς δυσαρεστημένος με την απόδοση της Νίκης κόντρα στη Βέροια εμφανίστηκε ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο 61χρονος προπονητής δήλωσε ότι αν και οι ποδοσφαιριστές του είχαν τον έλεγχο δέχθηκαν γκολ από σφάλμα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ενώ παρότι ισοφάρισαν στην εκπνοή παραλίγο να ηττηθούν πάλι εξαιτίας τραγικού λάθους.

«Ένα παιχνίδι στην έδρα μας απέναντι σ’ έναν αντίπαλο ο οποίος ήρθε να αμυνθεί σωστά και να μας βρει στη μετάβαση. Ενώ λέγαμε πως δεν κινδυνεύουμε, κάναμε κάποια άστοχα σουτ και είχαμε κάποιες λάθος επιλογές στο πρώτο ημίχρονο

Έδειχνε το παιχνίδι πως θα πάει στο «Χ»  στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έγινε ένα τραγικό λάθος, δεν μαρκάραμε σωστά και βρεθήκαμε ακριβώς στο ίδιο λεπτό με την προηγούμενη εβδομάδα, να μπαίνουμε στα αποδυτήρια με χαμένο αποτέλεσμα. Σ’ ένα παιχνίδι που έπρεπε να βρούμε τον τρόπο ν’ ανοίξουμε το σκορ και από εκεί και μετά ήρεμα να κάνουμε πράγματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε τον σχηματισμό, πιέσαμε, ήρθε γρήγορα ένα γκολ, χάθηκαν κάποιες φάσεις σερί κι ενώ παλεύαμε το παιχνίδι μέχρι την τελευταία στιγμή, ήρθε άλλο ένα τραγικό λάθος που παραλίγο να μας πάρει και τον πόντο από τα χέρια» δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης και συνέχισε:

«Είμαι ένας προπονητής που δεν θέλει να ψάχνει δικαιολογίες. Κι επειδή έγιναν διάφορα πράγματα την προηγούμενη εβδομάδα, δεν θέλω ποτέ να μείνω σε δικαιολογίες. Σίγουρα χάσαμε έναν ποδοσφαιριστή (σ.σ. Αναστασίου) που ανέβαινε και συμμετείχε στις συνεργασίες, αυτά όμως συμβαίνουν στα παιχνίδια. Τραυματισμοί, αλλαγές, όμως δεν μας επηρέασε αυτό. Μας επηρεάσανε άλλα πράγματα. Ενώ είχαμε κατοχή μπάλας, δεν ήμασταν αποφασιστικοί. Απαγορεύεται να σουτάρεις τέσσερις φορές από την περιοχή και η μπάλα να πηγαίνει πάνω από την εστία.

Κάναμε φάσεις μέχρι το τέλος και δεν μπορέσαμε να σημαδέψουμε. Αυτά οφείλονται στη νευρικότητα που δείχνουμε γιατί δεν ξεκινήσαμε όπως έπρεπε.

Στο ημίχρονο είπαμε να εκβιάσουμε καταστάσεις, να πιέσουμε και να τρέξουμε πολύ. Ήρθαν οι αλλαγές που μας βοήθησαν άμεσα, όμως δεν ήμασταν ψύχραιμοι για να κάνουμε τη φάση και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θα μας έδινε ηρεμία για τη συνέχεια.

Δύο μεταβάσεις του αντιπάλου στο πρώτο ημίχρονο μάς δημιούργησαν πρόβλημα. Τόσες πάσες εμείς γύρω από την περιοχή, τόση πίεση, δεν μπορέσαμε να βρούμε τις ευκαιρίες για να πετύχουμε το γκολ και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Συνεχίζουμε…»

«Μας μένει η ένταση του δευτέρου ημιχρόνου, η ένταση που έβγαλαν τα παιδιά ώστε να γυρίσουν το αποτέλεσμα. Χρειάζεται πολλή δουλειά και να δούμε πώς θα ξαναγυρίσουμε στα καλά αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις. Συγχαρητήρια στη Βέροια για την προσπάθειά της και στον συνάδελφο, τον κ. Ανυφαντάκη»  κατέληξε ο έμπειρος προπονητής.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το