Αθλητισμός

Βοσνιάδης: Θα παλέψουμε μόνοι μας

Το μήνυμα ότι η Νίκη θα πρέπει να παλέψει μόνη της για να παραμείνει στην κατηγορία έστειλε ο Αλέκος Βοσνιάδης, αφού «ό,τι ακούμε από τις φήμες, βγαίνει στο γήπεδο», όπως τόνισε.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για τα εξής θέματα:

Για την ευρεία νίκη με 6-1 επί του Ασπρόπυργου: «Ήταν τρεις πολύτιμοι βαθμοί σ’ ένα παιχνίδι που πετύχαμε ευρύ σκορ. Ακόμη και τα γκολ μπορεί να είναι σημαντικά, πέρα από τις νίκες, καθώς δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί. Γι’ αυτό πρέπει να έχουμε αυτή την κάλυψη».

Για το τι πρέπει να κάνει η Νίκη: «Είμαστε μια ομάδα που θα δώσει μέχρι το τελευταίο λεπτό τη «μάχη» της για να σώσει την κατηγορία. Πιστεύω ότι και στα δύο επόμενα παιχνίδια έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε τη νίκη και ήρεμα να τελειώσουμε τη χρονιά.

Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τους αντιπάλους. Οι αντίπαλοι πρέπει να ασχολούνται μαζί μας. Έχουμε το πάνω χέρι. Θα πρέπει να κάνουμε τις νίκες μας και ήρεμα ας βρουν αυτοί τι θα κάνουν.

Για τα αποτελέσματα στις τελευταίες αγωνιστικές: «Είναι μία κατάσταση, η οποία βαδίζει το τελευταίο διάστημα όπως την ακούγαμε με τις σχετικές φήμες. Ό,τι ακούμε, βγαίνει στο γήπεδο, άρα εμείς πρέπει να παλέψουμε μόνοι μας για όλη την κατάσταση. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε τις νίκες μας ήρεμα και από εκεί και μετά το πρόβλημα ας το αποκτήσουν οι άλλοι».

Για την ψυχολογία των παικτών του: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν. Έχουν αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει τίποτα εύκολο. Πρέπει να δίνουμε τη «μάχη» μας σε κάθε παιχνίδι. Οφείλουμε στα υπόλοιπα δύο ματς να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχουμε τη συγκομιδή που θέλουμε και να κλείσουμε ήρεμα τη χρονιά».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το