Αθλητισμός

Βοσνιάδης: Να βγάλουμε τη Νίκη από τη δύσκολη θέση

«Ήρθαμε στον Βόλο για να βγάλουμε τη Νίκη από τη δύσκολη θέση» δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο έμπειρος προπονητής τόνισε ότι η βολιώτικη ομάδα έχει πολλούς φιλάθλους, οι οποίοι είναι δύσκολο να συνεχίσουν να κάνουν υπομονή.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5» παραχώρησε ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στην επιστροφή του στον πάγκο της Νίκης μετά από επτά χρόνια και ξεκαθάρισε τον λόγο για τον οποίο συμφώνησε να αναλάβει ένα πολύ δύσκολο έργο.
Ταυτόχρονα ο Μακεδόνας τεχνικός σχολίασε και τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί απόψε στο Ολυμπιακό Στάδιο. Πιο αναλυτικά ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για τα εξής θέματα:
Για την προσπάθεια που καταβάλλει στη Νίκη: «Προσπαθούμε να σώσουμε μία ιστορική ομάδα. Ήρθαμε αφήνοντας προσωπικές φιλοδοξίες. Δεν κοιτάξαμε κατηγορία, ο πρόεδρος και οι μεγαλομέτοχοι είναι προσωπικοί φίλοι.
Υπάρχει μία ομάδα που είχε ξεκινήσει για να αλλάξει κατηγορία και έχει μόλις μία νίκη, άρα, το πρόβλημα μπορείς να το ψάξεις παντού. Είναι μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο που δεν μπορεί να κάνει άλλη υπομονή»
Για τον λόγο που αποφάσισε να επιστρέψει στον «κυανόλευκο πάγκο: «Ήρθαμε για ένα μήνα για να βγάλουμε αυτή την ομάδα από την δύσκολη θέση ώστε να μην επιστρέψει σε ερασιτεχνικές κατηγορίες. Η συγκεκριμένη ομάδα μάς αγκάλιασε τα προηγούμενα χρόνια».
Για τον σημερινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Θέλουμε να δούμε ένα καλό παιχνίδι. Η βαθμολογική διαφορά δεν παίζει ρόλο. Δεν υπάρχει φαβορί. Όταν λείπει και η πίεση και ο ενθουσιασμός του κόσμου είναι λογικό να περιμένεις κλειστό παιχνίδι. Είναι ανάλογα τι θα επιλέξουν οι δύο ομάδες και τι ρυθμό θα επιβάλλουν. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, θα πρέπει να το διεκδικήσει.
Σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι η ομάδα που παρουσιαζόταν στην κανονική διάρκεια, με αφέλεια. Θα υπάρχει ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, θα ψάξει τις φάσεις μέσα από την καλή αμυντική λειτουργία. Θα προσέξει την άμυνά του και έχει την ικανότητα στη μετάβαση και στο ανοιχτό γήπεδο να βρει τις φάσεις.
Απέναντί του βέβαια θα έχει μία καλή ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός, ο οποίος το έδειξε σε όλη τη χρονιά. Πάντως η διαφορά τους δεν είναι αυτή που φαίνεται στη βαθμολογία. Τους τελικούς δεν τους παίζεις, τους κερδίζεις. Βρες τον τρόπο».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το