Αθλητισμός

Βοσνιάδης: Η Νίκη δεν θα χαριστεί σε κανέναν

Ικανοποιημένος από την επιτυχία της ομάδας του παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Νίκης, Αλέκος Βοσνιάδης. Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε, ότι η ομάδα του εκμεταλλεύτηκε τις στατικές φάσεις και πέτυχε δύο γκολ, ενώ έκανε διαχείριση του παιχνιδιού στο δεύτερο ημίχρονο. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Νίκης: «Άλλοι τρεις βαθμοί για μας, σε ένα τοπικό ντέρμπι. Γνωρίζαμε όλοι τη σημασία που είχε το παιχνίδι για τον κόσμο μας, για την ομάδα και κάναμε ότι έπρεπε να κάνουμε για να κερδίσουμε. Ξέραμε, ότι ο αντίπαλος έπαιζε την ύπαρξή του στο σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι. Γνωρίζαμε, ότι θα ήταν αγχωμένος. Εκμεταλλευτήκαμε στο πρώτο ημίχρονο τις στατικές φάσεις και είχαμε δουλέψει πάνω σ’ αυτό. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος δεχόταν πολλά τέρματα από στατικές φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το σκορ. Αρχικά να μην κινδυνέψουμε και μέχρι το χρονικό σημείο που δεχθήκαμε το γκολ, δεν κινδυνεύσαμε. Μας άγχωσε λίγο το τέρμα που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο λεπτό που το σημείωσε. Από εκεί και πέρα κοιτάξαμε και με αλλαγές σχηματισμού, να ενισχύσουμε το κέντρο της άμυνας, γιατί ήταν ογκώδης ο Σιαφά. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε μακριά από την περιοχή μας τους παίκτες του Ολυμπιακού και καταφέραμε να κερδίσουμε. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, χωρίς πολλές φάσεις. Είναι φυσιολογικό, καθώς τα ντέρμπι έτσι είναι συνήθως. Συνεχίζουμε ήρεμα…».

Για το αν η Νίκη έκανε διαχείριση του σκορ στο δεύτερο ημίχρονο: «Ήταν πολύ δύσκολο με το δυνατό αέρα που φυσούσε να πάμε σε συνδυαστικό παιχνίδι. Μας δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα ο αέρας. Κοιτάξαμε να είμαστε καλοί ανασταλτικά και από εκεί και πέρα, αν ήμασταν ψύχραιμοι στο ανοιχτό γήπεδο, θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Δεν ήμασταν προσεκτικοί, αλλά το σημαντικό στα κλειστά παιχνίδια είναι, από την ώρα που έχεις προηγηθεί στο σκορ, να κρατάς το αποτέλεσμα. Είναι τρεις σημαντικοί πόντοι για μας και συνεχίζουμε…».

Για το στόχο της ομάδας στα έξι εναπομείναντα παιχνίδια: «Στόχος μας είναι η καλύτερη θέση στη βαθμολογία. Κάνουμε ακριβώς αυτό που λέμε από την αρχή της χρονιάς. Παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Έχουμε τη δυνατότητα να αποδείξουμε σε όλο τον κόσμο, ότι είμαστε μία διαφορετική ομάδα. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε αποκλειστικά για τη δική μας ομάδα και είμαστε κάτι διαφορετικό για το ποδόσφαιρο της Σούπερ Λιγκ 2. Η καινούργια κατάσταση της Νίκης προσπαθεί να δείξει το δρόμο. Θα πάμε σοβαρά μέχρι το τέλος, δεν θα χαριστούμε σε κανέναν και όποιος είναι καλός, ας μας κερδίσει».

Για το γεγονός ότι η ομάδα πέτυχε δύο γκολ από στατικές φάσεις: «Ενώ στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε πρόβλημα στα αμυντικά μας καθήκοντα, δεχθήκαμε γκολ. Γενικά, όμως, δουλεύουμε πολύ και ας μην πετυχαίνουμε πολλά πράγματα. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος δέχτηκε πολλά γκολ στο γήπεδο του με τον ίδιο τρόπο, από στατικές φάσεις. Δουλέψαμε, ήρθαν οι φάσεις, έχουμε ικανά παιδιά για να πάνε στα άλματα, ενώ ήρθαν και τα καλά χτυπήματα από τον Μιράντα. Πολλές φορές τα παιχνίδια που είναι κλειστά κερδίζονται από στατικές φάσεις».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’: «Στόχος μας, όπως είπα, σε κάθε παιχνίδι να κερδίζουμε κι αν ο αντίπαλος είναι ικανός, θα έχει πάρει το αποτέλεσμα με την αξία του μέσα στο γήπεδο. Εμείς αυτό θέλουμε να δείξουμε σε όλο τον κόσμο, ότι δεν θα αδιαφορήσουμε σε κανένα παιχνίδι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Θα πάμε το ίδιο δυνατά και το χαίρομαι πάρα πολύ αυτό. Γιατί πραγματικά, η καινούργια κατάσταση της Νίκης με τους Παπακωνσταντίνου και Βενέτη, αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά που είναι κοντά στη διοίκηση, δείχνουν το δρόμο. Σ’ αυτό που έχει απαξιωθεί πολύ τα τελευταία στο ποδόσφαιρο της Β Εθνικής. Νομίζω, ότι κι άλλες ομάδες πρέπει να το ακολουθήσουν. Ένα μήνυμα που θα πρέπει να προβάλλεται, είναι ότι υπάρχει μία ομάδα που έχει σωθεί εδώ και πολύ καιρό (σ.σ. η Νίκη) αλλά δεν χαρίζεται σε κανέναν. Έτσι το πρωτάθλημα θα γίνει πιο αξιόπιστο, ο κόσμος θα εμπιστεύεται τις ομάδες και θα έρχεται στο γήπεδο. Σ’ αυτό πρέπει να συμβάλουμε όλοι, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές…».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Θλίψη για τον θάνατο του Σπύρου Τσιγγλιφή

Το Διοικητικό Συμβούλιο Συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Μαγνησίας για τον αιφνίδιο θάνατο του συναδέλφου, φίλου και…

5 Δεκεμβρίου 2023

Προσφορά στο Ορφανοτροφείο Βόλου από μέλη του Αμερικανικού στρατού

Τρία νέα παιδιά του Αμερικανικού στρατού, μαθαίνοντας για την καταστροφή που υπέστη το ίδρυμα Ορφανοτροφείο…

5 Δεκεμβρίου 2023

Καφεδάκι

Παρατήρηση στον σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας Μπ. Ζάχο, έκανε ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος στη…

5 Δεκεμβρίου 2023

Επιδόσεις

Τις καλύτερες επιδόσεις για τον Οκτώβριο κατέγραψαν τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Ελλάδα. Μήνας που…

5 Δεκεμβρίου 2023

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Μαγνησίας επικροτεί το συλλαλητήριο κατά του LNG

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Τουριστικών Καταλυμάτων Ν.Μαγνησίας πραγματοποίησε συνάντηση με τον «Σύλλογο για την Προστασία και…

5 Δεκεμβρίου 2023

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας αντίθετος σε σταθμό LNG στον Παγασητικό

O Φαρμακευτικός Σύλλογος Μαγνησίας όντας αντίθετος στη δημιουργία σταθμού LNG στον Παγασητικό κόλπο συμμετέχει και…

5 Δεκεμβρίου 2023