Αθλητισμός

Βοσνιάδης: Δικαιούμασταν 100% τη νίκη…

Το ότι η Νίκη απέναντι στη Βέροια δικαιούταν να πάρει τους τρεις βαθμούς, τους οποίους στερήθηκε από τη διαιτητή Ελένη Αντωνίου, υπογράμμισε ο Αλέκος Βοσνιάδης. Ο έμπειρος προπονητής έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές τους για την απόδοσή τους και τόνισε ότι η βολιώτικη ομάδα δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης μίλησε για τα εξής θέματα:

Για τον αγώνα με τη Βέροια: «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που φαίνεται πως θα είναι του επάνω γκρουπ. Συγχαρητήρια στα παιδιά των δύο ομάδων για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνανε. Νομίζω, όμως, πως από το παιχνίδι δικαιούμασταν περισσότερα πράγματα. Είχαμε μεγαλύτερη ένταση, πηγαίναμε πρώτοι στην μπάλα, είχαμε πολύ μεγάλη προσήλωση στο πλάνο, στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ καλές συνεργασίες, βγάλαμε φάσεις.

Είχαμε μία άτυχη στιγμή σε μία στατική φάση από την οποία προηγήθηκε ο αντίπαλος και πήγε να δημιουργηθεί πρόβλημα. Από τη θέληση όμως και την καλή παρουσία που είχαμε, ήρθε γρήγορα η ισοφάριση. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά το δεύτερο ημίχρονο με φάση που θα μπορούσαμε να έχουμε τελειώσει σε άδεια εστία. Κατόρθωσε η ομάδα να γυρίσει το παιχνίδι. Από ‘κει και πέρα έγινε η φάση του τελευταίου λεπτού των καθυστερήσεων και χάθηκε ένα παιχνίδι που δικαιούμασταν 100%.

Το δικαιούμασταν γιατί έγινε τεράστια προσπάθεια από μία ομάδα που είχε τεράστια προβλήματα. Τρέχουμε να μαζέψουμε την ομάδα μετά τα προβλήματα με τον κορωνοϊό που μας παρουσιάστηκαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και σε στελέχη της ομάδας, τραυματισμούς και την απουσία του Μιράντα. Κατεβάσαμε έναν άλλο σχηματισμό γιατί δεν έβγαιναν τα πράγματα διαφορετικά.

Αργήσαμε να κάνουμε τις αλλαγές γιατί θεωρήσαμε πως έπρεπε να εξαντλήσουμε τα περιθώρια με τα παιδιά που έπαιζαν το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Εκεί που είχαμε «κλειδώσει» το παιχνίδι, ήρθε μία φάση όπου φωνάζουμε για αλλαγή, βιαστικά χτυπήθηκε το φάουλ και από ‘κει και πέρα στην περιοχή δεν ξέρω τι έγινε, είναι δουλειά άλλων να το βρούνε. Είναι σημαντικό από εμάς να μη ρίχνουμε λάδι στη φωτιά, σχετικά με διαιτησίες. Εμείς θα πρέπει να κοιτάμε να έχουμε καλά τις ομάδες μας αγωνιστικά και μετά να προχωράμε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξή του. Θα τον πολλαπλασιάσουμε σίγουρα στα επόμενα  παιχνίδια. Όταν ο κόσμος βλέπει μία ομάδα που δίνουν ό,τι έχουν μέσα στο γήπεδο και καταθέτουν τα πάντα, πιστεύω ότι θα την αγαπήσει και θα έρθει να μας στηρίξει μαζικά.

Καλή συνέχεια στη Βέροια και στον συνάδελφο. Εμείς συνεχίζουμε».

Για το αν «τσακίζει» την ψυχολογία της ομάδας ο τρόπος με τον οποίο δέχθηκε την ισοφάριση: «Δεν μας «τσακίζει» καθόλου». Είπαμε ότι εδώ ήρθαμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα αντέξει πράγματα και θα παίξει ρόλο στην κατηγορία. Μία ομάδα που θα έχει την αυτοπεποίθησή της σε υψηλό επίπεδο και δεν θα έχει να φοβηθεί τίποτα. Δώσαμε συγχαρητήρια στα παιδιά, δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο.

Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη. Το είπαμε με τα παιδιά, το είδε και ο κόσμος. Επομένως είμαστε εντάξει και δεν μας «τσακίζει» τίποτα».

Για τη διαιτησία της κ. Αντωνίου: «Δεν ασχολούμαι με τη διαιτησία. Δεν θέλω να ασχοληθώ. Η δουλειά μου είναι προπονητής και να έχω καλά την ομάδα μου. Μην δίνουμε κι εμείς ευκαιρία για να ξεφεύγει με ευκολία η κατάσταση από τον αγωνιστικό χώρο και από τους πρωταγωνιστές και το πάμε αλλού. Εμείς να κοιτάμε την ομάδα μας. Να έχουμε καλή ομάδα και να διεκδικούμε κάθε παιχνίδι. Αυτοί (σ.σ. οι διαιτητές) ας κριθούν από αυτούς που πρέπει. Εμείς να ασχοληθούμε την ομάδα μας, αν είναι καλή να της δίνουμε συγχαρητήρια και αν παρουσιαστεί πρόβλημα, να τρέχουμε να το φτιάξουμε.

Έχουμε περάσει πολλά ως ελληνικό ποδόσφαιρο. Η Σούπερ Λιγκ 2 ταλαιπωρείται και βλέπετε τι περνάμε. Μη βγαίνουμε και ρίχνουμε «λάδι στη φωτιά». Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν τα πολλά προβλήματα έκαναν πιο δυνατή τη Νίκη: «Είχαμε πει ότι παρά τα προβλήματά μας θα εμφανιστεί μία ομάδα όπως πρέπει. Έχουμε πει ότι αυτή η ομάδα φτιάχθηκε για συγκεκριμένα πράγματα. Κατάλαβε ο κόσμος με ποιες εντάσεις μπορούμε να παίζουμε και τι ομάδα μπορούμε να έχουμε».

Για το ότι επέλεξε το 3-5-2 και αν θα το ξαναδούμε: «Πολλές φορές μπορεί να συμβεί. Είχαμε τεράστιο πρόβλημα γιατί χάσαμε τους τέσσερις πλαϊνούς μας. Έγινε το απίστευτο και στις δύο πρώτες αγωνιστικές παίξαμε χωρίς τους πλάγιούς μας. Έφυγαν τέσσερις παίκτες από τις πλευρές. Έπρεπε να επιλέξουμε κάτι.

Μπράβο στον Χρήστο Τζιώρα, που μπήκε χωρίς μεγάλη συμμετοχή και ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές του αγώνα. Έναν τέτοιον Τζιώρα θέλω να βλέπω εγώ. Από εκεί και πέρα συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που προσαρμόστηκαν γρήγορα, γιατί αυτόν τον σχεδιασμό τον παρουσιάσαμε αυτή την εβδομάδα. Οι παίκτες προσαρμόστηκαν, είχαν μεγάλη θέληση και φάνηκε σαν να είναι ένας από τους σχηματισμούς που έχουμε δουλέψει πολύ. Θα συνεχίσουμε και με αυτόν τον σχηματισμό και με τον άλλο (σ.σ. 4-2-3-1), με τους πολύ ικανούς πλάγιους που έχουμε και θα επιλέγουμε ανάλογα με το παιχνίδι».

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Βασίλης Καρράς: Στις 12:00 η ταφή του στο Κοκκινοχώρι – Οδύνη για το χαμό του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή

Στις 12 το μεσημέρι, σήμερα, θα πουν το τελευταίο αντίο συγγενείς και φίλοι στον μεγάλο…

27 Δεκεμβρίου 2023

Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Υψηλή ποιότητα, μοναδική φρεσκάδα και πάντα χαμηλές τιμές! Προτίμησε για το τραπέζι σου επιλεγμένα χοιρινά…

27 Δεκεμβρίου 2023

Ο 18χρονος παραδέχθηκε πως μαχαίρωσε τον 16χρονο αδερφό του στη Νέα Σμύρνη

Ο 18χρονος προσαχθείς παραδέχθηκε πως μαχαίρωσε τον 16χρονο αδερφό του στη Νέα Σμύρνη, το βράδυ…

27 Δεκεμβρίου 2023

Ζήτησε από οδηγό Uber να του βρει πληρωμένο δολοφόνο για να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του

Ανδρας από την Κένυα συνελήφθη στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, με την κατηγορία ότι προσπάθησε να…

26 Δεκεμβρίου 2023

Ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου: Ανεξέλεγκτα τα ποτά «μπόμπες» στις γιορτές – Εργαστήριο νόθευσης

Μπροστά σε εκατοντάδες μπουκάλια αλκοόλ και πολλά λίτρα άγνωστης προέλευσης αλκοολούχου, διάφανου υγρού βρέθηκαν οι…

26 Δεκεμβρίου 2023

Δύο φωτιές στα Φαναράκια – Σε σκάφος στην παραλία και σε δένδρο στον Αγ. Κωνσταντίνο

Σε δύο συμβάντα κλήθηκε να επέμβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου στη διάρκεια της εκδήλωσης για…

26 Δεκεμβρίου 2023