Τοπικά

Βόλος: Συγκέντρωσαν 800 ευρώ για τα έξοδα της κηδείας άπορου ενορίτη τους

Όπως είναι γνωστό, την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και Αγίου Αρτεμίου η κηδεία του άπορου συμπολίτη μας Α.Π. με έξοδα του “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ”, διότι δεν έδειξαν ενδιαφέρον οι συγγενείς του. Στην τελετή παρέστησαν αρκετοί ενορίτες και δύο εκπρόσωποι του Συλλόγου που ακολούθησαν τον κεκοιμημένο μέχρι και την ταφή του. Οι ίδιοι οι ενορίτες θα αναλάβουν την κατασκευή του τάφου και την τέλεση όλων των μνημόσυνων του εκλιπόντος.

Σήμερα, με ιδιαίτερη συγκίνηση και χαρά, ενημερώθηκε το Δ.Σ. του Συλλόγου Συμπαραστάσεως Κρατουμένων Βόλου ο “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”, πως οι ενορίτες του ναού, με παρότρυνση του καλού τους εφημερίου, συγκέντρωσαν το ποσόν των 800 ευρώ για να το προσφέρουν στον “Ε” ως συμμετοχή στα έξοδα της κηδείας του απόρου ενορίτης τους.

Το Δ.Σ. του “ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ”, συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες στη ευγενική και φιλάδελφη αυτή χειρονομία. “Αυτή η κίνηση του ιερέα και των ενοριτών του, που εκφράζει χριστιανική και έμπρακτη αγάπη, είναι ένα μεγάλο παράδειγμα για όλους μας. Αυτές οι πράξεις δίνουν ελπίδα σε όλους μας για το μέλλον” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο “Εσταυρωμένος”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το