Τοπικά

Βόλος: Πρωτοβουλία εμπόρων για παράδοση παραγγελιών σε καταναλωτές με ταξί

H εξαίρεση του λιανεμπορίου από την κυριακάτικη αργία αποτέλεσε το κεντρικό θέμα συζήτησης στην έκτακτη συνεδρίαση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου εξέφρασε για ακόμη μια φορά την αντίθεσή του και τόνισε ότι παρακολουθούν στενά το θέμα, ενώ είναι έτοιμο να αντιδράσει. «Βρισκόμαστε υπ’ ατμόν. Και μόνο που υπάρχει ως πρόθεση μάς ανησυχεί» δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Απόστολος Οντόπουλος.
Στην έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. έλαβε επίσης ομόφωνη απόφαση να προχωρήσει σε συνεργασία με το Volos Taxi για την παράδοση των παραγγελιών εντός του Βόλου σε καταναλωτές που αδυνατούν να ανταποκριθούν στο click away ή ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και δεν βγαίνουν από το σπίτι. Με τη συνεργασία αυτή θα εξυπηρετηθούν τόσο οι έμποροι – μέλη του Συλλόγου, όσο και οι καταναλωτές, ενώ παράλληλα θα «κινηθεί» και ο κλάδος των ταξί.
Ακόμη, το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου αποφάσισε να συνεργαστεί με την πλατφόρμα wumsapp. Μέσω αυτής θα μπορούν οι τοπικές επιχειρήσεις να στήσουν εκεί το e-shop τους και οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα ηλεκτρικών αγορών από τα τοπικά καταστήματα μέσα από την εφαρμογή στο κινητό τους τηλέφωνο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το