Τοπικά

Βόλος: Πέθανε από ανακοπή 50χρονος – Έπεσε από το μηχανάκι του έξω από τη ΔΕΗ

Ένας 50χρονος μεταφέρθηκε χωρίς σφυγμό στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο περίπου στις 3 το μεσημέρι σήμερα. Ο 50χρονος έπεσε από το μηχανάκι του, μόλις ανέβηκε σε αυτό και πριν προλάβει να ανάψει τη μηχανή, στο ύψος της ΔΕΗ. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν είχε σφυγμό και οι προσπάθειες ανάνηψης απέβησαν άκαρπες.

Πρόκειται για τον Γιώργο Αϋφαντή, ιδιοκτήτη καφέ στην οδό Εθνικών Αγώνων, στη Νέα Ιωνία.

Το σημείο όπου συνέβη το περιστατικό

Ο Γ. Αϋφαντής είχε επισκεφθεί τα γραφεία της ΔΕΗ Βόλου, προκειμένου να κάνει διακανονισμό και αφού πλήρωσε στο ταμείο της επιχείρησης, αποχώρησε και ανέβηκε στο δίκυκλο μοτοποδήλατό του. Μόλις ωστόσο ανέβηκε, έχασε τις αισθήσεις του και λιποθύμησε, πριν προλάβει να βάλει μπρος στη μηχανή.
Διερχόμενοι που είδαν τη σκηνή, ειδοποίησαν αμέσως το «166» και ασθενοφόρο έσπευσε και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν είχε σφυγμό και οι προσπάθειες ανάνηψης απέβησαν άκαρπες.

Ο Γιώργος Αϋφαντής αντιμετώπιζε, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, χρόνια προβλήματα με την καρδιά του, ωστόσο τον παρακολουθούσε γιατρός και έκανε σχετική θεραπεία. Ήταν ιδιοκτήτης του γνωστού «Μέλι» καφέ, στην οδό Εθνικών Αγώνων, στη Νέα Ιωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 50χρονος πριν από τρία χρόνια είχε χάσει τον αδελφό του Κοσμά, ο οποίος επίσης είχε πεθάνει ξαφνικά. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 12 το μεσημέρι από τον ιερό ναό Πέτρου και Παύλου Ν. Ιωνίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το