Τοπικά

Βόλος: Παραπέμπονται σε δίκη γιατί οδηγούσαν μεθυσμένοι

Σε ρητές δικάσιμους εντός του Μαρτίου παραπέμφθηκαν να δικαστούν από τον εισαγγελέα Υπηρεσίας Πρωτοδικείου Βόλου οι δύο οδηγοί, που συνελήφθησαν προχθές τη νύχτα και χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, να οδηγούν υπό την επήρεια μέθης.
Οι δύο οδηγοί, ένας 38χρονος και μια 28χρονη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου, ύστερα από αλκοτέστ που τους έγιναν, διότι οδηγούσαν έχοντας καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.
Μάλιστα η δεύτερη οδηγός φέρεται να επέπεσε με το όχημά της σε κολόνα φωτεινού σηματοδότη, έξω από το δικαστικό μέγαρο Βόλου, στη γωνία των οδών Ιωλκού και Ανθ. Γαζή.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με την Αστυνομία, στην πρώτη περίπτωση, προχθές τη νύχτα στο κέντρο του Βόλου συνελήφθη ένας 38χρονος οδηγός αυτοκινήτου, καθώς στο πλαίσιο ελέγχου των αστυνομικών, υποβλήθηκε σε αλκοτέστ και διαπιστώθηκε ποσότητα αλκοόλ στον οργανισμό του, σε συγκέντρωση 1,77mg/l στην πρώτη μέτρηση και 1,47mg/l στη δεύτερη.
Χθες εξάλλου στις 5.10’ το πρωί συνελήφθη για τον ίδιο λόγο και η δεύτερη οδηγός. Πρόκειται για 28χρονη που εντοπίστηκε να οδηγεί μεθυσμένη στον Βόλο, καθώς στην πρώτη μέτρηση του αλκοτέστ η συγκέντρωση έδειξε 2,10 mg/l και η δεύτερη 1,64mg/l.
Οι παραβάσεις μέθης σημείωσαν αύξηση το 2017 στη Μαγνησία, σύμφωνα με στοιχεία της Διεύθυνσης Αστυνομίας. Καταγράφηκαν 671 περιπτώσεις συλληφθέντων μεθυσμένων οδηγών, έναντι 660 το 2016.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το