Τοπικά

Βόλος: Κατήγγειλε ότι την βίασε το φλερτ της από το facebook στο Λόφο της Γορίτσας… και μετά ζήτησε συγγνώμη

Κατάγγειλε ψέμματα στις αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από έναν άνδρα, τον οποίο και κατονόμασε, με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου, εκτός του ότι τέθηκε η υπόθεση στο αρχείο, να την καταδικάσει και στην καταβολή των δικαστικών εξόδων.

Η Βολιώτισσα, γύρα στα 40, φέρεται να είχε καταγγείλει στις 17 Δεκεμβρίου του 2019, που είχε πέσει θύμα βιασμού στον λόφο της Γορίτσας, από έναν άνδρα από την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας, με τον οποίο είχε έρθει σε επικοινωνία και γνωρίστηκαν από μέσο κοινωνικής δικτύωσης (facebook).

Η Βολιώτισσα φέρεται, όπως κατάγγειλε στην Αστυνομία, να είχε πέσει θύμα βιασμού από τον άνδρα, στις 14 Δεκεμβρίου. Μάλιστα φέρεται να είχε καταγγείλει ότι αφού ήρθαν σε επικοινωνία μέσω του facebook, βρέθηκαν για καφέ σε καφετέρια της Πορταριάς. Κατόπιν η Βολιώτισσα επιβιβάστηκε, όπως είχε καταγγείλει, στο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο του καταγγελθέντος, ο οποίος και την είχε μεταφέρει στην Γορίτσα, όπου και φέρεται να την βίασε. Έξι ημέρες μετά την καταγγελία της ωστόσο στην Αστυνομία για τον δήθεν βιασμό και αφού η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου είχε αρχίσει την σχετική προανάκριση, η γυναίκα είχε προσέλθει στην Ασφάλεια και είχε διαψεύσει την αρχική της καταγγελία, δηλώνοντας μεταξύ άλλων, πως δεν συνέβη τίποτα και πως βρισκόταν σε σύγχυση, καθώς και πως ουδέποτε είχε συμβεί βιασμός… Τον βιασμό απέκλεισε και η εξέταση που έγινε από την ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων, πως δεν υπάρχουν ευρήματα που να παραπέμπουν σε άσκηση βίας.

Η καταγγέλλουσα ζήτησε συγνώμη από την Αστυνομία και την Εισαγγελία για την αναστάτωση που προκάλεσε, καθώς θα οδηγούνταν στο εδώλιο ένας αθώος άνδρας και μάλιστα με κατηγορητήριο σε βαθμό κακουργήματος και ο εισαγγελέας την καταδίκασε χθες στην καταβολή των δικαστικών εξόδων, ύψους περίπου 80 ευρώ, καθώς η γυναίκα είχε δόλο. Ο φερόμενος ως βιαστής δεν είχε συλληφθεί…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το