Αθλητισμός

Βόλος: Η εμπλοκή της Scorefutbol και η επόμενη ημέρα

Από τη στιγμή που ο Αχιλλέας Μπέος είπε ότι ο Βόλος αλλάζει ιδιοκτησιακό καθεστώς, πολλά είναι εκείνα που ακούστηκαν. Το χρονικό περιθώριο που είχε δοθεί έως τις 20 Ιανουαρίου πέρασε και διίστανται οι απόψεις για το εάν οι ενδιαφερόμενοι έκαναν όσα είχαν πει.
Βέβαια η μεταγραφή του Χοσέ Ρίβας Γκαμπόα ήταν καθαρά επιλογή των ανθρώπων που θέλουν να εμπλακούν με την ομάδα. Από τη στιγμή που ο Βόλος τον ανακοίνωσε, κάτι δείχνει.

Ενδεχομένως και εκείνη του Ντάρντο Μίλοκ, ο οποίος βέβαια έχει εκπρόσωπο που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις στους Θεσσαλούς και διαθέτει στο πελατολόγιό του και άλλους παίκτες στους «κυανέρυθρους» και γενικά στη Super League 1.

Τον τελευταίο καιρό η φημολογία εντείνεται σχετικά με την επόμενη ημέρα στον Βόλο και τη διάθεση της Scorefutbol να εμπλακεί. Πρόκειται για ένα μανατζερικό γραφείο με βάση την Αργεντινή το οποίο δεν περνάει απαρατήρητο.

Βλέποντας κανείς τους παίκτες που έχει η Scorefutbol, αντιλαμβάνεται και τη δύναμή της. Ποδοσφαιριστές όπως οι Λισάντρο Μαρτίνες (Άγιαξ) και Ντάριο Μπενεντέτο (Μαρσέιγ) ανήκουν σε αυτή, όπως και ο παλιός μας γνώριμος Φράνκο Χάρα, παίκτη που είχε φέρει στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Scorefutbol έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με ομάδες στο εξωτερικό. Η μία είναι η Κρους Ασούλ του Μεξικό (σ.σ. στη συγκεκριμένη χώρα δραστηριοποιούνται γενικά οι άνθρωποι του εν λόγω γραφείου) και η άλλη η Έλτσε στην Ισπανία.

Πηγή: sportime.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το