Τοπικά

Βόλος: Φαρμακοποιός έδειρε 81χρονο- Τον έστειλε στο Νοσοκομείο με σπασμένη γνάθο

Τεράστια περιπέτεια υγείας αντιμετωπίζει ένας 81χρονος που χτυπήθηκε με μπουνιά από φαρμακοποιό γείτονά του.
Όλο το σκηνικό με θύμα τον 81χρονο και πρωταγωνιστή τον φαρμακοποιό εκτυλίχθηκε χθες το απόγευμα, όταν ο παππούς έχασε ένα εργαλείο ελαιοχρωματισμού που είχε πέσει από το μπαλκόνι του στην ταράτσα του διπλανού οικήματος από το σπίτι του, όπου στεγάζεται το φαρμακείο.
Ο 81χρονος πήγε στο φαρμακείο και ζήτησε από τον φαρμακοποιό να περάσει στην ταράτσα του οικήματος για να πάρει το εργαλείο. Εκείνος του απάντησε πως δεν διαθέτει ταράτσα αλλά κεραμίδια… και του αρνήθηκε την πρόσβαση.
Ο παππούς αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος για ποιον λόγο τον κοροϊδεύει και ο φαρμακοποιός ενοχλημένος τον έβρισε. Ο 81χρονος του απάντησε πως είναι αδιανόητο μορφωμένος άνθρωπος να μιλάει με τρόπο ανεπίτρεπτο και εκείνος εκνευρισμένος τον χτύπησε με μπουνιά.
Μόλις ο παππούς σοκαρισμένος πήγε να σηκωθεί τον έσπρωξε και τον έριξε κάτω στο πεζοδρόμιο.
Ο 81χρονος σηκώθηκε τρεκλίζοντας , ανέβηκε σπίτι και κάλεσε τον γιό του, με τον οποίο μίλησε η e-thessalia.gr. Όπως είπε ο γιός του 81χρονου, μετέφερε τον πατέρα του στο Νοσοκομείο και διαπιστώθηκε από τις ακτινογραφίες πως έφερε σπάσιμο της κάτω γνάθου και εκδορές στο στήθος. Αμέσως , και επειδή το Νοσοκομείο του Βόλου δεν έχει ειδικότητα γναθοχειρουργού , ο παππούς μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό. Οι γιατροί συνέστησαν αναμονή λίγων ημερών με λήψη αγωγής μέχρι να κριθεί εάν θα εισαχθεί σε χειρουργείο.
Ο γιός του 81χρονου κατέθεσε μήνυση χθές το βράδυ και ο φαρμακοποιός αναζητήθηκε από την αστυνομία αλλά δεν εντοπίστηκε. Το αυτόφωρο λήγει σήμερα στις 12 τα μεσάνυχτα.
«Καταθέσαμε μήνυση και αγωγή. Δεν μπορούσα να αφήσω να περάσει στα σβηστά ένα τόσο σοβαρό γεγονός και να δώσω δικαιολογία σε έναν άνθρωπο που σηκώνει χέρι και χτυπάει έναν συνάνθρωπό του χωρίς κανέναν λόγο», είπε ο γιός του 81χρονου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το