Τοπικά

Βόλος:Απείλησε ότι θα κάψει τη σύζυγό του στη δουλειά της…

Δεν γλίτωσε την καταδίκη ένας 43χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, καθώς κατηγορούνταν πως απείλησε τη εν διαστάσει σύζυγό του υπήκοο Αλβανίας, ότι θα βάλει φωτιά στο κατάστημα που εργαζόταν και θα καεί και η ίδια, ενώ την εξύβρισε χαρακτηρίζοντάς τη «π…α».

Ο αλλοδαπός καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση επτά μηνών με αναστολή, ενώ κατόπιν αφέθηκε ελεύθερος. Το περιστατικό έλαβε χώρα την Παρασκευή 12 Μαΐου, στις 2 το μεσημέρι στον Αλμυρό, με τον άνδρα να κατηγορείται ότι πήγε έξω από κατάστημα πώλησης τροφίμων που εργάζεται η 36χρονη γυναίκα, την απείλησε και την εξύβρισε.

Ο 43χρονος φέρεται να είναι στη γυναίκα ότι «αν δεν φύγεις από τον Αλμυρό, δεν σε σώζει ούτε η Αστυνομία ούτε η Παναγία θα σε κάψω μέσα στο μαγαζί», ενώ την εξύβρισε, λέγοντάς τη «π…α». Ο κατηγορούμενος στο Δικαστήριο αρνήθηκε την κατηγορία, είπε ότι δεν θα έβριζε ποτέ τη μητέρα των παιδιών του ό,τι και να ήταν, ενώ επίσης είπε ότι έκανε μεγάλη προσπάθεια να αλλάξει, όπως που είχε ζητήσει η 36χρονη, αλλά δεν τον δέχτηκε πίσω ποτέ. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της απολογίας του ξέσπασε σε κλάματα, υποστηρίζοντας πως δεν θα στρεφόταν ποτέ κατά της συζύγου του, ενώ την κατηγόρησε ότι εκείνη τον εξύβρισε παρουσία δικηγόρων έξω από το δικαστικό μέγαρο του Βόλου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το