Τοπικά

Βόλος: Αντιστάθηκε, απείλησε και έβρισε αστυνομικούς

Κατηγορούταν ότι είχε εξυβρίσει, απειλήσει και αντισταθεί σε αστυνομικούς και χθες το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου παραπέμφθηκε, του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης 16 μηνών, με τριετή αναστολή και η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Το επεισόδιο είχε συμβεί στις 24 Αυγούστου του 2018 στο Βόλο, ξημερώματα και για να συλληφθεί ο 43χρονος κατηγορούμενος, είχαν σπεύσει στο σημείο συνολικά επτά αστυνομικοί…
Δύο αστυνομικοί, που ήταν και οι βασικοί μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση, φέρονται να είχαν μεταβεί για έλεγχο σε σπίτι του Βόλου, όπου ένας σκύλος γαύγιζε. Ο κατηγορούμενος φέρεται να διαμένει στην γειτονιά και την ώρα που είχαν φθάσει οι αστυνομικοί, φέρεται να εξήλθε κι αυτός από το σπίτι του, προκειμένου να παραλάβει το όχημά του, που ήταν σταθμευμένο έξω από το υπό έλεγχο σπίτι. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και του σκύλου που φέρεται να έκανε φασαρία, φέρεται να τον είχε ρωτήσει αν τον ενοχλούσε ο σκύλος του και στην συζήτησε που φέρονται να είχαν ανοίξει οι δύο γείτονες, φέρονται να παρενέβησαν και οι αστυνομικοί. Ζήτησαν τα στοιχεία του κατηγορούμενου, για να λογομαχήσουν τελικά μαζί του, ενώ ο 43χρονος κατηγορούταν πως τους είχε εξυβρίσει με βαριές εκφράσεις, ενώ φέρεται να τους είχε απειλήσει κιόλας. Απολογούμενος χθες ο 43χρονος, που δεν εκπροσωπήθηκε από συνήγορο υπεράσπισης, φέρεται να δήλωσε ότι οι αστυνομικοί, δεν του είχαν συμπεριφερθεί ευπρεπώς. Τελικά το Δικαστήριο τον καταδίκασε, καθώς τον έκρινε ένοχο για αντίσταση, εξύβριση και απειλή κατά συρροή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το