Τοπικά

Βόλος: 29χρονος παρενοχλούσε σεξουαλικά την 7χρονη κόρη της συντρόφου του

Μια φωτογραφία που είδε ένας πατέρας στο κινητό τηλέφωνο της πρώην συζύγου του τον οδήγησε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Κατέθεσε μήνυση εναντίον του συντρόφου της πρώην συζύγου του, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της 7χρονης κόρης του.

Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε από τον Ιανουάριο μέχρι τον Ιούλιο του 2016, με τον 29χρονο σύντροφο της 31χρονης μητέρας να κατηγορείται ότι φιλούσε στο στόμα και τσιμπούσε στην κοιλιά την 7χρονη ανήλικη. Μάλιστα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 29χρονος, αλβανικής υπηκοότητας, φέρεται να είχε βγάλει το γεννητικό του όργανο, να είχε κατεβάσει το εσώρουχο της ανήλικης και να της είχε πει «έλα να σου τον δείξω»… Κατηγορούταν επίσης πως κατ’ επανάληψη είχε πάρει αγκαλιά και φιλούσε την ανήλικη.
Ο 29χρονος κατηγορούταν για προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση, ενώ η 31χρονη μητέρα της ανήλικης, Ελληνίδα, για συνέργεια στο προηγούμενο αδίκημα. Χθες το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου συζητήθηκε η υπόθεση, έκρινε ένοχους όπως κατηγορούταν τους δύο και τους επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με τριετή αναστολή και έφεση στον καθένα.

Η ιστορία άρχισε να ξετυλίγεται στις αρχές του 2016, όταν 38χρονος πατέρας της ανήλικης και πρώην σύζυγος της 31χρονης, φέρεται να είδε στο κινητό της τηλέφωνο μια φωτογραφία, όπου ο σύντροφος της πρώην συζύγου φιλούσε στο στόμα την ανήλικη κόρη τους. Ο 38χρονος, επίσης αλβανικής υπηκοότητας, υποψιάστηκε πως κάτι συμβαίνει και πήγε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, όπου κατάγγειλε το γεγονός και κατέθεσε μήνυση κατά του 29χρονου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας της κόρης του. Μάλιστα φέρεται να ρώτησε τη μικρή τι της έκανε ο σύντροφος της πρώην συζύγου του και αυτή φέρεται να του είπε πως είναι κακός άνθρωπος. Πως τη φιλάει στο στόμα και την τσιμπάει στην κοιλιά. Μάλιστα φέρεται να ανέφερε, πως η ανήλικη εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, στον οποίο φέρεται να ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος είχε κατεβάσει το παντελόνι του και της είχε δείξει τα γεννητικά του όργανα. Η μητέρα της μικρής απολογούμενη φέρεται να δήλωσε, ότι αν είχε κάνει κάτι τέτοιο ο σύντροφός της, θα τον είχε σκοτώσει και τώρα θα ήταν φυλακή με δυο φορές ισόβια… Για τη φωτογραφία φέρεται να υποστήριξε ότι είχε τραβηχτεί στο πλαίσιο παιχνιδιού, είχε την πιπίλα στο στόμα η ανήλικη, την είχε βγάλει και φάνηκε σαν να τη φιλούσε ο 29χρονος.

Ο συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων φέρεται να υποστήριξε στην αγόρευσή του, ότι αν είχαν συμβεί όλα, όσα κατηγορούταν ο 29χρονος πως έπραξε, το παιδί θα τον θεωρούσε κακό και θα τον έδιωχνε. Ωστόσο, έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.
Ο 29χρονος εκπροσωπήθηκε από τον συνήγορο υπεράσπισης στη χθεσινή δίκη, ενώ η μητέρα ήταν παρούσα, ενώ παρών ήταν και ο μηνυτής πατέρας του κοριτσιού.

Share

Πρόσφατα άρθρα

ΑΑΔΕ: Έφοδος σε κέντρο διασκέδασης ενηλίκων – Εντόπισαν φοροδιαφυγή 3 εκατ. ευρώ

«Λαβράκι» έβγαλε η έφοδος της ΑΑΔΕ σε γνωστό κέντρο διασκέδασης ανηλίκων, με τους ελεγκτές να…

24 Δεκεμβρίου 2023

Σλοβακία: Σύλληψη άνδρα που απειλούσε ότι θα προκαλέσει μακελειό «σαν αυτό στην Πράγα»

Η αστυνομία της Σλοβακίας συνέλαβε έναν άνδρα που απειλούσε να προκαλέσει σφαγή παρόμοια με αυτή…

24 Δεκεμβρίου 2023

Πέθανε ο Βασίλης Καρράς: Θρήνος στο ελληνικό πεντάγραμμο

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 70 ετών ο αγαπημένος τραγουδιστής Βασίλης Καρράς. Σύμφωνα…

24 Δεκεμβρίου 2023

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ: Ασφυξία στα παιδιατρικά νοσοκομεία και πολύωρη αναμονή στα επείγοντα λόγω των ιώσεων

Για ασφυξία στα παιδιατρικά νοσοκομεία λόγω έξαρσης ιώσεων και κορονοϊού κάνει λόγω η ΠΟΕΔΗΝ η…

24 Δεκεμβρίου 2023

Μεγαλείο από 12χρονο αγόρι: Περπατούσε 12 ώρες για να μαζέψει χρήματα για νοσοκομείο Παίδων

Σε μία συγκινητική κίνηση προχώρησε ένα εννιάχρονο αγόρι που ολοκλήρωσε μια «μεταμεσονύκτια διαδρομή» στο κέντρο…

24 Δεκεμβρίου 2023

Συνελήφθη ξανά ο ψευδοεπίσκοπος – «Καταράστηκε», αφόρισε και καλούσε πολίτες να ασκήσουν βία

Στη σύλληψη ενός άνδρα που εμφανίζει εαυτόν ως Επίσκοπο προχώρησαν οι Αρχές στο Αίγιο, μετά…

24 Δεκεμβρίου 2023