Τοπικά

Βόλος: 25 φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν σήμερα από την Κινητή Μονάδα του Νοσοκομείου

Είκοσι πέντε φιάλες αίματος συγκεντρώθηκαν σήμερα μέσω της Κινητής Μονάδας Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου που βρέθηκε σήμερα έξω από τα Δικαστήρια. Πολίτες όλων των ηλικιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα
“Είναι θετικότατη η προσφορά.  Ο κόσμος ενδιαφέρεται και σήμερα βοήθησε και ο καιρός. Εύχομαι η εθελοντική προσφορά να συνεχιστεί για να μην έχουμε μεγάλα προβλήματα”  δήλωσε η γιατρός στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου Εύα Κουτσιμπάνα ενώ πρόσθεσε πως είναι θετικό στοιχείο για τα αποθέματα η μείωση των τροχαίων ατυχημάτων και τα χειρουργεία.

“Σίγουρα υπάρχουν ελλείψεις.  Αυτό είναι κατανοητό  από όλους.  Για αυτό οι υγιείς και οι νέοι άνθρωποι να δίνουν αίμα και να μην φοβούνται, όταν ξέρουν ότι είναι καλά και όταν δεν έχουν έρθει σε επαφή με άτομα που είναι σε καραντίνα”  σημείωσε.
Αύριο  Τετάρτη η εθελοντική αιμοδοσία θα συνεχιστεί στον Αγιο Νικόλαο, από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Η Κινητή Μονάδα θα βρεθεί την Παρασκευή στον Αλμυρό και τη Δευτέρα το πρωί στο λιμάνι ενώ την Τρίτη πάλι στα δικαστήρια.  Μάλιστα το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας η Κινητή Μονάδα θα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ιωλκού με Κωνσταντά.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το